„To, že dnes zruším tenhle účet, není žádná prohra nebo výhra, není to vůbec NIC. S nikým nebojuji, nemám tu potřebu. Jen nechci mít něco, co mi přináší více starostí než radosti. A vlastně si myslím, že není správné moci beztrestně se navzájem sprostě urážet, vyhrožovat a šířit nenávist. Že se každý nelíbí všem, že všichni nemají stejný názor, to jsou věci naprosto samozřejmé. Že kritika je nepostradatelná, pokud se chcete vyvíjet a růst. Ale nadhled má své limity a já nemám povinnost mít práh únosnosti jinde než kdokoliv jiný,“ vysvětlila Pazderková svým fanouškům, kteří ji podporují.

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková jako Lady Gaga! V nové show Novy budou slavní imitovat slavné! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Účet si zatím tedy nezrušila, naopak ho použila jako prostor pro další výlev svých emocí a pocitů. Své příznivce zároveň odkázala na jiný komunikační kanál.

Pazderkovou lidé kritizují za to, že je jako porotkyně úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas trapná, nemá tam co dělat a je příliš afektovaná. Nejraději by ji z celého pořadu vyštípali a vrátili zpět do dob, kdy se stala známou coby Blbá blondýna ve Stand Up Comedy.

Čím Pazderkoví provokuje? Podívejte se na ty nejlepší videa s ní!

Video
Video se připravuje ...

Tak ji neznáte: "Blbá blondýna" zpívá v průhledné halence! Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Módní policie: Pazderková prostě parádnice není Františka Čížková, Jan Jedlička

Podívejte se na první vítězku show Tvoje tvář má známý hlas Hanu Holišovou.

Video
Video se připravuje ...

Mrazivě dokonalá proměna! Hana Holišová se proměnila v zesnulého Michaela Jacksona! TV Nova

 

Fotogalerie
20 fotografií