„Jsem šťastná, že jsme spolu v jednom domě. Máme samozřejmě oddělená patra, a když nechceme, tak se nevidíme týden. Nicméně, teď už máme zavedený domácí telefon, takže si voláme,“ řekla Bára, která ve vile v Modřanech žije spolu s partnerem Martinem Trnavským (47) a dcerou Aničkou (14).

Hereččina otce Luďka Munzara trápí artróza, ke které se přidaly problémy s ledvinami. Před měsícem navíc kvůli slabému infarktu podstoupil operaci srdce. Bářina máma zas nějaký čas bojovala s těžkými depresemi a léčí se s Parkinsonovou chorobou. Aby se tedy herečka o své rodiče mohla postarat, polevila dokonce před dvěma lety v práci. „Se sestrou jim máme co vracet. Teď mluvím o morální a etické rovině. Zatím to vracíme svépomocí. A když nebudeme moct, tak najdeme hodnou paní pečovatelku,“ svěřila se herečka.

Přestože hereččini rodiče zatím vše zvládají, rozhodla se jim s předstihem zajistit domácí pečovatelku – pro případ, že by se jejich stav zhoršil.  „Jsem ráda, že jsme pod jednou střechou a můžu tam být do deseti vteřin, když je potřeba. Žiju si svůj život, a kdyby nebylo zbytí, tak se dá péče zařídit s nějakou pomocnicí. Už je částečně zařízená paní na hlídání pro rodiče, kdyby bylo potřeba,“ řekla Bára v Českém rozhlase.

Jana Hlaváčová převzala cenu za dabing: Kvůli nemoci jen po telefonu!

Video
Video se připravuje ...

Jana Hlaváčová převzala cenu za dabing: Kvůli nemoci jen po telefonu! redakce Blesk TV

Munzar a Hlaváčová převzali medaile

Video
Video se připravuje ...

Munzar a Hlaváčová převzali medaile. Infobiro.tv

Fotogalerie
25 fotografií