Martin Trnavský začal podnikat se svou první osudovou ženou Hanou Zapletalovou. Jako herec v angažmá moc nevydělával, tak si našel vedlejšák. Vozil ze zahraničí auta a naučil se podnikat. Krátce na to založil spolek Frída. Ale bez státní podpory je to leckdy hodně těžké.

Letos v září nám bylo ouvej. Bylo dlouhé léto, ta vedra se táhla... V červnu jsme měli premiéru Rappera, těsně před ním Rošády, a všechno jsme utratili, protože jsme neměli čas shánět sponzory. Respektive něco bylo dohodnuté, a najednou to padlo. A před námi červenec, srpen, září, kdy musíte pořád všechno platit, jenže nemáte žádné příjmy, protože nehrajete. Ale už je to lepší. Venku je zima a lidi zase chodí do divadel,“ postěžoval si v rozhovoru pro týdeník Téma herec, který už několik let žije s herečkou Bárou Munzarovou.

V těchto chvílích Martina často napadá, že se na vše vykašle. „Ale když padnu na kolena, vždycky mě to posílí. Ovace diváků jsou obrovské afrodiziakum. Vždycky po představení mi dojde, že to má smysl. A ve Frídě je nám všem strašně dobře. Rozbil bych tím divadelní rodinu,“ dodal Trnavský.

Fotogalerie
7 fotografií