Janečková dorazila na poslední chvíli v doprovodu manžela a v nové blond barvě vlasů byla takřka k nepoznání. Poslední rozloučení s nevlastním bratrem prostála vzadu, stranou od všech rodinných příslušníků a kolegů z herecké branže. Není pochyb, že rodinné vztahy zůstávají na bodu mrazu, o čemž svědčí i fakt, že se o smrti Ornesta Ester dozvěděla z deníku Aha!.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Jiřího Ornesta Hana Höschlová, Jan Jedlička

Ježíši, to vůbec nevím,“ reagovala šokovaná Janečková minulou neděli, když se dozvěděla smutnou zprávu. „Hrozně mě to zasáhlo, je mi to moc líto,“ řekla a rozplakala se. „S bratrem jsme se naposledy viděli asi před tři čtvrtě rokem.“ Že je Jiří nemocný, věděla. Ale že umírá, o tom neměla ani zdání. „Netušila jsem to,“ dodala zdrceně.

Vdova po Ornestovi (†70) později vysvětlila, proč Ester o ničem neřekla. „Já jsem s paní Ester Janečkovou nemluvila, nebyly jsme v těsném kontaktu,“ přiznala Kolářová. „Samozřejmě o sobě víme, když se potkáme, tak se pozdravíme, ale nestýkáme se. Dokonce na ni nemám ani žádné spojení,“ uvedla herečka. Proč se v rámci rodiny nevídají, ale neřekla. Ve strašnickém krematoriu se dámy nesetkaly a pochybujeme, že se Ester zúčastní karu.

Ester Janečková s Jiřím Ornestem měli společného tatínka, režiséra Otu Ornesta, Jiřího maminkou byla herečka Jarmila Smejkalová, matkou Ester pak Marie Rút Křížková. Sám zesnulý Jiří Ormest byl také dvakrát ženatý – dvakrát si však vzal Danielu Kolářovou.

Video
Video se připravuje ...

Zemřel manžel Kolářové Jiří Ornest (†70): Krausovi ukazoval, jak začal znovu chodit! FTV Prima, youtube.com

Fotogalerie
63 fotografií