„Manžel byl dlouhodobě nemocný,“ řekla Blesku zdrcená Daniela Kolářová. Ta se o svého dvojnásobného manžela Ornesta starala do poslední chvíle. Osudnou se mu stala rakovina. „Zemřel na karcinom močového měchýře,“ dodala smutně Kolářová.

Loni na podzim při vážné operaci srdce bojoval o život poprvé. Dostal embolii a smrti unikl jen o vlásek. Následky se mu ale nevyhnuly. Známý herec a režisér ochrnul. I přes zdravotní potíže si ale zachovával nadhled a dobrou náladu.

Video
Video se připravuje ...

Zemřel manžel Kolářové Jiří Ornest (†70): Krausovi ukazoval, jak začal znovu chodit! FTV Prima, youtube.com

Brali se dvakrát

Oporou v náročném období mu byla jeho životní láska a dvojnásobná manželka Daniela Kolářová (70).

Herečka se s Ornestem rozvedla v roce 1988, ovšem po několika letech se znovu dali dohromady. „Řekněme, že manžel nebyl poprvé na manželství dostatečně připravený. Až když jsme se rozešli, asi mu rodina začala scházet a postupně se vracel. A po letech jsme se vzali znovu,“ svěřila se před časem Kolářová magazínu Blesk pro ženy. Oporou mu zůstala až do konce života. Jiří Ornest zemřel v neděli dopoledne.

Jedna rodina, různé profese

Kolářová a Ornest měli dva syny. Šimon je zaměstnaný v Jedličkově ústavu a pracuje s postiženými. Matěj je počítačový expert. Daniela Kolářová je oblíbená herečka známá třeba z filmů Kulový blesk, Na samotě u lesa, Noc na Karlštejně, Léto s kovbojem či Vratné lahve.

Fotogalerie
18 fotografií