Václav Noid Bárta (36) byl jejím prvním mladším partnerem, který ji oslnil nejen svým hlasem jako zvon, ale také svaly a potetovaným tělem. Když ji objal, cítila se s ním bezpečně. Stejně jako ona je i Vašek duší rocker a prožívali spolu divoký vztah. Vzali se v roce 2006, tajně v Miláně v Itálii, víc než v manželství jim to ale klapalo na jevišti. 

Po čase si Lucie našla provozního pražské kavárny Petra Makovičku(41). Jemu zpěvačka sahala pod ramena. I on měl svalnaté a statné tělo a vousy sestříhané nakrátko. Jejich láska trvala dlouho, Bílá si bohužel z milence udělala bodyguarda, asistenta, údržbáře svého domu a nakonec snad i zahradníka. Ze vztahu vyprchala jiskra a pár se po šesti letech rozešel.

A stejnou vizáž, jakou měli její předchozí muži, má i nový a o 17 let mladší milenec Radek Filipi (33), vlastním jménem Fejerčák. Je snad ještě vyšší než Makovička a Lucii dělal road manažera a když bylo třeba i bodyguarda. Tak uvidíme, jak dlouho jí vztah s kopií svých bývalých mužů tentokrát vydrží…

Video
Video se připravuje ...

Bílá představila svého šedivějícího kolouška! Už ho i zaměstnala! FTV Prima

Fotogalerie
33 fotografií