Gajdáček pojal za choť svoji dlouholetou přítelkyni Martinu Strnadovou (37). S ní ho pojí nejen vřelý cit muže a ženy, ale také láska k tuzemskému oběživu. Když ještě šéfoval pojišťovně, poslal jí několikrát »malou domů«.

Například v případě bechyňského lázeňského domu Jupiter, který Gajdáčkova firma prodala po rekonstrukci za pouhých 15 milionů firmě Rokle. Její jednatelkou byla právě Martina Strnadová…

Pojišťovna pak začala novému majiteli platit za ozdravné kúry pacientů o čtvrtinu více! To včetně zbytečného honorování externího právníka, který od Strnadové převzal byt s hypotékou a nechal ji v něm bydlet, zkoumali kontroloři Nejvyššího kontrolního úřadu. Gajdáček pak v pojišťovně skončil.

Pompéznost páteční svatby také odpovídala Gajdáčkovu životnímu stylu. Patnáct minut před polednem najely před Píseckou bránu z roku 1721 u Pražského hradu dva luxusní terénní mercedesy, černý a bílý. Na poznávacích značkách stálo Jaromír a Martina.

Ženich v ohozu anglického gentlemana vítal plejádu hvězdných hostů. Mezi prvními přišla zpěvačka Jitka Zelenková (66) a herec Josef Dvořák (74) s manželkou Jájou. S manželem muzikantem Jiřím Pracným (63) přijela zpěvačka Petra Černocká (67), pak i čepicí maskovaný herec Pavel Kříž (55). Mezi hosty nechyběla ani zpěvačka Martina Jandová (42). Ta spolu s Pavlem Křížem také zdobila plakáty Gajdáčkovy pojišťovny pod heslem Zdraví jako vášeň.

Ve dvanáct hodin začal obřad, jemuž přihlíželo asi padesát hostů. Gajdáčkovi odsvědčil sňatek herec Kříž, Martině Strnadové zpěvačka Zelenková. Ve 12:25 už vyšli Gajdáčkovi ven jako novomanželé.

Svatebčané mohli být beze strachu z pokuty za zakrytou poznávací značku: mezi hosty byl i policejní prezident Tomáš Tuhý (45) se svojí blonďatou přítelkyní.

VIDEO: Tomáš Tuhý o reorganizaci policie

Video
Video se připravuje ...

Tuhý promluvil o reorganizaci policie. Marcel Mihalik

„S panem Gajdáčkem i jeho manželkou se známe já i moje partnerka už z dob Severomoravského kraje. Jako svatební dar jsme jim věnovali vlastnoručně vyrobenou sadu triček a symbolickou gramodesku. Sice si ji pustit nemohou, ale připomenou si díky ní hudbu společného života,“ řekl Blesku Tuhý.

Kdo je Gajdáček?

  •  Nyní je ředitelem společnosti Top-HelpPlus, která pečuje o pacienty propuštěné z akutní nemocniční péče do domácího ošetřování.
  • Jednatelkou firmy je Gajdáčkova partnerka Martina Strnadová.
  • Před tím působil 7 let jako ředitel Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR.
  • Než usedl do Zdravotní pojišťovny MV, působil 11 let jako výkonný ředitel Svazu zdravotních pojišťoven, kde byl od roku 2010 též prezidentem.
  • Do vrcholných funkcí ve zdravotnictví se vypracoval z pozice důlního inženýra.

Fotogalerie
78 fotografií