Daniel Sidon je hercem. A proto nemohl chybět na sobotním předávání Českých lvů v Rudolfinu. Stejně jako minulý rok se hodil syn rabína Karola Sidona do gala a vyrazil vstříc akci, kde šampaňské teče proudem. A to doslova!

Dany, jak ho nazývají jeho známí a kamarádi, si nechal nalévat alkoholický mok přímo z lahve do úst, až měl úplně mokrou košili a pod ním se na podlaze Rudolfina vytvořila kaluž. 

Fotogalerie: OBRAZEM: Opilci na Českých lvech! Takovou…
15 fotografií

To, že jsou bublinky zrádné, se už ví dávno. A Daniel jejich sílu pocítil také. A to přímo na chodníku před Rudolfinem, kde se zhroutil obličejem k zemi a nebyl schopen stát na vlastních nohách. Nakonec ho museli kamarádi zvednout a odvléct pryč.

Video
Video se připravuje ...

Lvem oceněný vtipálek Oldřich Kaiser: Partnerka nic nedostala, už má léta! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Přitom před několika lety bojoval kvůli alkoholu o život v pražském IKEMu. Lékaři zjistili, že trpí zánětem slinivky. "Jednoho dne se mi udělalo zle, zhoršovalo se to druhý den, třetí... Snažil jsem se to přepít vodkou, pátý den už se mi úplně zastavilo trávení," zavzpomínal Dany pro Magazín MF Dnes s tím, že mu zachránili v IKEMu život. "Rvali do mě koňské dávky antibiotik. Ležel jsem tam asi měsíc. Nesměl jsem nic jíst, jen umělá výživa," řekl Sidon s tím, že se pár let nedotknul ani piva. To už ale nyní zřejmě neplatí.

Video
Video se připravuje ...

Největší výstřih lvího večera měla Zuzana Stivínová: Proč líbala Tauše? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Před časem měl navíc Daniel problém i s drogami. Chytila ho totiž policie, když se snažil údajně prodávat drogy na diskotéce. Policii se snažil utéct, strážníci ho ale chytili a našli u něj marihuanu a hašiš.

Video
Video se připravuje ...

Krize v manželství? Dvořák z Lucie má s manželkou oddělené ložnice! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
109 fotografií