Celou dramatickou situaci totiž Janda prospal. Za ubližování Alici totiž mohly divoké sny, se kterými se nyní zpěvák potýká. „V poslední době se mi strašně špatně spí. Když koukám na nějaký film, tak to pak v noci strašně prožívám a mám špatné, hodně živé sny,“ popsal své problémy deníku Aha!.

„V některých snech se mi dokonce zdá o tom, jak Alici biju!“ přiznal se lídr kapely Olympic, který obvykle během těchto nočních můr divoce máchá rukama kolem sebe. Jeho žena Alice tak často znenadání schytá facku či ránu. Není divu, že už má z manželových snů strach.

„Bojí se mě a spí úplně na kraji manželské postele. Dokonce zvažuje, jestli nebude spát v jiném pokoji. Často totiž i ze spaní zařvu a ona se strašně lekne,“ popisuje Petr, který by v bdělém stavu své ženě nikdy neublížil. V jednom kuse se jí tak za divoké noci omlouvá.

Kdyby zůstalo jen u křiku, nebylo by to ještě tak vážné. Ovšem nedávno se muzikant ve spaní tak rozvášnil, že manželce způsobil i poměrně ošklivé zranění. „To se mi zase zdálo, jak po mně šmátrá ruka zombie! A já se tak strašně lekl, že jsem popadl ruku své ženy a tak silně se do ní zakousl, že jsem ji prokousl! Doteď tam má pořádnou jizvu,“ dodal Janda během natáčení nové písně se skupinou Alkehol, se kterou vystoupí 25. března v pražské Lucerně a oslaví její pětadvacáté narozeniny.

Problémy manželů Jandových pro deník Aha! zhodnotil i Jan Cimický (68). „Sny jsou velmi zkreslená projekce nejrůznějších věcí a nelze říct, že to, co se ve snu zdá, by byla konkrétní věc,“ vysvětluje přední český psychiatr. „V tomto případě sny budou pravděpodobně ovlivněné konflikty, které se promítnou ve spánkové aktivitě, kde to není korigováno myšlením,“ dodal Cimický.

 

Fotogalerie
46 fotografií