Historka jak z hodně špatného filmu, která se opravdu stala. „Vracíte se s kamarádem z kina... chcete si udělat pohodový večer... koupíte vínko, kecáte, posloucháte hudbu, chillujete... potřebujete na záchod... otevřete dveře a tam hoří... zavřete dveře, vteřinu čekáte, pak je znovu otevřete... jo, stále hoří,“ popsal na sociální síti Jaro Smejkal a doplnil o fotku ohořelého umyvadla.

Podle shořelého odpadkového koše pod umyvadlem je zřejmé, že zpěvák cosi žhavého odhodil. S největší pravděpodobností to bude nedopalek od cigarety.

„Bohužel kombinace špatně uhašené cigarety a dřevěného odpadkového koše je docela rychlé kouzlo. Naštěstí jsme si toho hned všimli a uhasili, takže škody se týkají pouze černých stěn a prasklého těsnění. Každopádně i za tu chvilku nepozornosti jsme si mohli docela dobře upéct marshmallow,“ řekl Blesk.cz zpěvák, kterého kromě sólových vystoupení čeká jarní tour s Burma Jones, pravidelně učí zpěv v Plzni, navrhuje kšilty pro českou značku a s pěveckým sborem Andílci ho čeká natáčení dalších dvou klipů.

Fotogalerie
7 fotografií