Po tom, co slavnou modelku Alenu Šeredovou opustil kvůli Italce Ilarii D'Amico fotbalista Gianluigi Buffon (38), bylo jasné, že krásná Alena dlouho na ocet nezústane. Nakonec její srdce urval fešný Alessandro Nasi (42), jeden z dědiců automobilového impéria Fiat. Nic jí na něm neimponuje víc než jeho vztah k jejím synům.

„Můj současný partner je člověk, který se jim hodně věnuje, aniž by musel. Hraje si s nimi, když má čas, dělá s nimi i úkoly. A jistě ne vždycky na to má náladu nebo ho to baví, ale chce si s nimi vybudovat vztah,“ popisuje modelka v rozhovoru pro časopis Maminka. „Ostatně než mít doma naštvaného tátu, tak je lepší, aby byl táta někde jinde a veselej.“

Šeredová prozradila, jak se jejich vztah vyvíjel. „Naštěstí jsme se s ním vlastně seznámili všichni společně a spolu pak občas trávili den někde venku. Nikdy jsme nebyli doma a tím to bylo takové pozvolné. Poprvé k nám domů přišel asi po roce a ještě teď s námi nebydlí. To si myslím, že je tak správně, jít na to hodně pomalu. Naopak manžel podle mě udělal všechno hrozně rychle a já si nejsem jistá, jestli je to pro děti to pravé ořechové. I proto jsme zvolila jinou strategii než on,“ vysvětluje Šeredová.

JAKÁ JE ALENA MÁMA? PLÁNUJE DALŠÍ DÍTĚ? VŠE SE DOZVÍTE VE VELKÉM ROZHOVORU V NOVÉM ČÍSLE MAGAZÍNU MAMINKA!

Alena Šeredová se rozpovídala v rozhovoru pro časopis Maminka.
Autor: Foto: Anka Kovačič/Maminka, Profimedia.cz

 

Fotogalerie
24 fotografií