Herec Jan Cina se proslavil zejména díky druhé řadě soutěže Tvoje tvář má známý hlas, kterou se mu podařilo vyhrát. Už od prvního dílu si dokázal získat celou řadu příznivců. Ani jeho přítel Petr Vančura nezůstává pozadu, v současné době září v seriálu Kosmo. „Teď jsme oba obsadili nedělní televizní obrazovky, ale prošli jsme si i dobou, kdy jeden práci měl a druhý ne. Není to úplně lehké,“ prozradil Honza pro čtvrteční magazín DNES.

Vzhledem k tomu, že jsou oba dva herci a živí se tím, tak se ani u nich rivalita nezapře. „Toho druhého člověka máte rád, přejete mu, že se mu daří a zároveň jste do jisté míry konkurenti. A říkáte si: Já na tebe nechci žárlit, já ti přeju, že máš tu práci, ale já bych ji chtěl taky, proč ji nenabídli mně,“ vysvětluje Cina.

Jan Cina si svou momentální popularitu uvědomuje. Přiznává, že teď, když je známější, tak je o něj najednou větší zájem. „Ozývá se mi teď spousta lidí, kteří o mně dříve neměli ani ponětí, a teď jsem pro ně zajímavý. Tak se v tom snažím orientovat.“

Fotogalerie
19 fotografií