„Byla to sranda. Rozhodně jsem při focení necítila ani strach, ani nebezpečí, moc jsme si to užili. A že jsem měla hrát strach z Pavla? Z něho jsem nikdy strach neměla a doufám, že ani nikdy mít nebudu. To spíš strach o něj než z něj... Projekt Nadace Archa Chantal jsem již znala. Do kalendáře Pavel už jednou fotil a moc se mi ten nápad a koncept líbil. Moje nejoblíbenější proměny jsou asi paní Vlasta Chramostová jako Winston Churchill a sama paní Chantal jako Kloboučník,“ uvedla oblíbená herečka a zpěvačka Bára Poláková.

S partnerem Pavlem Liškou fotili v převlecích za spisovatele Jacka Torrance a jeho ženu Wendy z filmu Osvícení v originále Shining. V roli šíleného spisovatele se předvedl Jack Nicolson, který dal Liškovi pořádně zabrat. „Jack Nicholson je... Jack Nicholson!!! Líp to říct neumím. Vůbec to nebylo lehký ten jeho šílenej výraz nějak trefit. Je tak šílenej, že buď sem se přiblížil těm očím, a pak mi zas neštymovala huba, a když jsem jakž takž trefil hubu, tak ty oči zas byly úplně mimo. No a Kalendář Proměny znám a mám ho rád roky. Navíc jsem kdysi měl tu čest vyzkoušet si Jacka Sparrowa z Pirátů z Karibiku,“ uvedl Liška.

Kromě Polákové s Liškou v kalendáři Proměny 2017 zazáří například Ivana Chýlková, Martha Issová nebo Pavla Tomicová a mnoho dalších.

Fotogalerie
14 fotografií