Vilu Helenku jsou někdejší manželé nuceni i dlouhou dobu po rozvodu sdílet. Zatímco Darina obývá dům, Rychtářovi údajně patří šestina pozemku a rovněž tu sídlí jeho bezpečnostní agentura. Dokud nedostal soudní příkaz k vystěhování, bydlel dokonce v přístavku vedle domu.

Během měsíce, kdy do nemovitosti nesměl vkročit, našel Rychtář azyl u švagra v Liberci. Tam už ale zřejmě dlouho nezůstane, jelikož dnešní rozsudek pro něj dopadl na výbornou. Soudkyně obvodního soudu pro Prahu-východ mu sice prodloužila lhůtu předběžného opatření o 15 dní, jenže k dalšímu vykázání již prý není důvod.

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář u soudu s exmanželkou Darinou aktu.cz

Původně soudkyně navrhovala vyřešit veškeré spory exmanželů tím, že by se na pozemku postavil plot. Ten by Rychtářovi umožnil přístup do provozovny v domě. Jenže vdovec po zpěvačce Ivetě Bartošové s tímto řešením nesouhlasil. Nová zase chtěla bývalého muže, který jí podle jejích slov dělá ze života peklo, z domu vyplatit. Chtěla se s ním vyrovnat tak, že by mu zaplatila 2,5 x 1/12 z ceny domu.

Josef nejenže odmítá obvinění z toho, že by s Darinou vyvolával konflikty, ale z pochybení osočil i samotný soud. Podle něj a jeho právní zástupkyně Lucie Petrankové se jeho odvolání nedostalo nadřízenému soudu v zákonem stanovené lhůtě, což má být údajně pochybení právě obvodního soudu pro Prahu-východ. „Podal jsem odvolání, protože nedošlo k žádnému násilí,“ řekl deníku Aha! Rychtář v době, kdy se proti zákazu vstupu do domu odvolával.

Soud ho vykázal poté, co měl údajně bývalou ženu napadnout, jenže on pro změnu tvrdil, že v ohrožení zdraví byl on, a ne jeho žena. O tom, že jsou jejich hádky leckdy opravdu velmi vyhrocené, jsme se už mohli přesvědčit v minulosti. Bude se teď historie znovu opakovat?

Video
Video se připravuje ...

Rychtářova hádka s exmanželkou Soukromý archiv rodiny

VŠE O JOSEFU RYCHTÁŘOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
38 fotografií