Svoji bolest vůbec netají. Když mu Blesk zavolal, řekl tichým hlasem, ze kterého bylo rozpoznat zoufalství, tato slova: „Nezlobte se, nemohu nic říkat. Nemám na to sílu, sílu nemám vůbec na nic.“

A vzápětí dodal: „Já jsem zůstal úplně sám s milujícím dítětem bez maminky. Pochopte mě. Mám opravdu velký problém, který vůbec nevím, jak budu řešit,“ dodal Skall, majitel pražské restaurace Lokál Nad Stromovkou.

S kamarádkou a zároveň manažerkou Rolins byli sice už dávno rozvedeni, po rozchodu vycházeli ale dobře a nepřestali se mít rádi. I když Skallová už dávno žila s přítelem Václavem, malé Charlottce dopřávala tatínka každou chvíli. A když loni v listopadu onemocněla zhoubnou nemocí, vzorně se o ni a o Charlotte staral jak přítel Václav, tak exmanžel Jiří.

„Charlottka je teď úplně v prčicích. Máma jí moc chybí. Věděla, že ji má moc nemocnou, ale čekala na její uzdravení. Eva jí říkala, že to bude už za chvíli,“ řekl Blesku blízký přítel Skallové. Chvíle byla ale dlouhá a místo toho se Dařina kamarádka ocitla v nemocnici, kde v bezvědomí a s krvácením do mozku bestiální nemoci během tří dnů podlehla.

Vše o rakovině Evy Skallové čtěte zde >>>

Fotogalerie
55 fotografií