Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Slavné filmové scény v podání českých hvězd: Někdo to rád horké s Borhyovou, Angelika s Hrdličkou!

/
  • Jak by vypadaly slavné romantické scény, když se do nich dosadí naše současné celebrity?
    6. srpna 2016 ● 21:03

    O prázdninách televize tasí ty největší letní filmové dojáky a romantika teče proudem. Jak by vypadaly slavné romantické scény, když se do nich dosadí naše současné celebrity? A jaké jsou jejich nejromantičtější vzpomínky?

  • 1.

    Někdo to rád horké

    Lucie Borhyová, Lumír Olšovský a Petr Vágner jako Marilyn Monroe, Tony Curtis a Jack Lemmon. Jaké jsou jejich vzpomínky na romantické léto?

    LUCIE: Nikdy nezapomenu na svoji první lásku, kterou jsem poznala ve Španělsku, kde jsem byla s rodiči na dovolené. Několik dnů jsem na pláži pokukovala po jednom klukovi a ani já jsem neunikla jeho pohledům. Nikdo z nás ale neměl odvahu k pozdravu, natož oslovení. Až ke konci pobytu na večírku jsme si začali anglicky povídat a nakonec jsme zjistili, že jsme Češi. Vyměnili jsme si čísla a domluvili se, že se potkáme v Praze. První setkání a rande proběhlo na Palmovce. Chodili jsme pak spolu čtyři roky!

    Video
    Video se připravuje ...

    S Borhyovou v zákulisí: Jak se připravovaly božské fotky? Facebook

    LUMÍR: Absolutně u mě vedou naše letní výlety s Pavlem! Teď nevím, který vybrat, jestli tu chvíli, kdy jsme na západním pobřeží Dánska vystoupali na velikánskou písečnou dunu a vynořilo se nespoutané moře, nebo tu půlnoční večeři na jednom z neuvěřitelně živých náměstí Benátek, kde si malí kluci za kýčovitého svitu úplňku čutali s míčem o zeď kostela. Nebo paellu v Granadě, nad kterou se tyčí i v srpnu zasněžené vrcholky pohoří Sierra Nevada.

    PETR: Když mi bylo osmnáct, byl jsem na táboře na Šumavě. Jednou, po večerce, jsem si dal rande s holkou z jiného oddílu. Vyrazili jsme si spolu potají, romantika potmě v lese. Našli jsme si krásné místo na louce, kam dokonce dopadaly i měsíční paprsky. Po chvíli něžností jsem si nemohl nevšimnout, že se dotyčná neustále ošívá. Zanedlouho to navíc přišlo i na mě! Oba jsme vyskočili a začali se oklepávat. Když jsem rozsvítil baterku, zjistil jsem, že jsme si lehli přímo do mraveniště velkých červených mravenců! Rázem se z romantického zážitku stal horor. Od té doby by mě k něžnostem v lese už nikdo nepřemluvil.

    Někdo to rád horké: Lucie Borhyová, Lumír Olšovský a Petr Vágner jako Marilyn Monroe, Tony Curtis a Jack Lemmon
    Autor: foto – profimedia.cz, Česká televize, vizáž Marta Šantorová, Monika Krpálková, styling Karel Dominic Stix/Marks&Spencer, Levis, Mohito, H&M, Corneliani, rekvizity Divadlo Broadway

  • 2.

    Pearl Harbor

    Dana Morávková a Ján Jackuliak jako Ben Affleck a Kate Beckinsale.

    DANA: Moje nejvíc romantické zážitky se pojí s Jordánskem a hlavně skalním městem Petra. Kombinace hudby, scenerie a západu slunce. To vše s mužem mého srdce…

    JÁN: Moje adolescentní roky byly plné romanticko-erotických představ. Na koleji, na střední škole byla jedna slečna, která splňovala můj ideál krásy. Samozřejmě byla starší, takže dobýt její srdce bylo pro mě jako zaběhnout 100 metrů pod osm vteřin. Nemožné! Jeden večer jsem seděl na schodech u vrátnice, když ke mně někdo zezadu přistoupil a objal mě. Otočil jsem se a dostal dlouhý, jemný letní polibek, plný chutě ovoce. Byla to ona, moje víla. A z chlapce se v tu chvíli stal muž. Bylo to všechno, co jsme spolu prožili, ale těch dvacet sekund bylo tak silných, že ještě teď mám v sobě pocit vesmíru. Zdravím, Lucie!

    Pearl Harbor: Dana Morávková a Ján Jackuliak jako Kate Beckinsale a Ben Affleck
    Autor: foto – profimedia.cz, Česká televize, vizáž Marta Šantorová, Monika Krpálková, styling Karel Dominic Stix/Marks&Spencer, Levis, Mohito, H&M, Corneliani, rekvizity Divadlo Broadway

  • 3.

    Starci na chmelu

    Gábina Kratochvílová a Roman Šebrle jako Ivana Pavlová a Vladimír Pucholt.

    ROMAN: Když mi bylo osmnáct, zažil jsem tu klasickou prázdninovou lásku. Rodiče na dovolené, takže jsem měli čtrnáct dnů pro sebe. Na kole jsme zvládali koupaliště, večer letní kino, diskotéky. Několikrát jsme zažili i letní bouřky a zmokli jako slepice. Tak, to už byla taková menší romantika.

    GÁBINA: Má letní láska byla spojená ještě s nafouknutými plaveckými křidélky na rukou a malým snědým italským chlapečkem, který mi vyznával lásku tím, že mě vytrvale strkal do vody. Toto vzplanutí trvalo celý jeden den. Dalšího krásného vyznání se mi dostalo na dětském táboře, kdy jsem si vyměňovala zamilovaná psaníčka s plavým chlapcem z vedlejší chatky. Tato láska nám vydržela celý týden tábora.

    Starci na chmelu: Gabriela Kratochvílová a Roman Šebrle jako Ivana Pavlová a Vladimír Pucholt
    Autor: foto – profimedia.cz, Česká televize, vizáž Marta Šantorová, Monika Krpálková, styling Karel Dominic Stix/Marks&Spencer, Levis, Mohito, H&M, Corneliani, rekvizity Divadlo Broadway

  • 4.

    Léto s kovbojem

    Martina Randová a Petr Stach jako Daniela Kolářová a Jaromír Hanzlík.

    MARTINA: Je mi krásných 22 let, Španělsko, romantická přímořská vesnička. Jsem poprvé sama na dovolené, každý večer, po celodenním lenošení na pláži, sedávám pod palmou na břehu moře, koukám na své čerstvě opálené tělo a mám dobrý pocit, protože co je opálené, vypadá hubenější, a jsem tak šťastná. Šťastná, protože tu nejsem sama, vedle mě sedává také každý večer, tak blízko, jak jen si roztoužená mladá žena může přát, moje milované víno značky Chardonnay!

    PETR: Nejsem velký romantik, ale když mi bylo deset, tak jsem na pionýrském táboře v NDR pařil v khaki disco stanu na písničku Tarzan boy. To byla romantika.

    Léto s kovbojem: Martina Randová a Petr Stach jako Daniela Kolářová a Jaromír Hanzlík
    Autor: foto – profimedia.cz, Česká televize, vizáž Marta Šantorová, Monika Krpálková, styling Karel Dominic Stix/Marks&Spencer, Levis, Mohito, H&M, Corneliani, rekvizity Divadlo Broadway

  • 5.

    Angelika a král

    Kamila Nývltová a Michal Hrdlička jako Michèle Mercier a Sami Frey.

    KAMILA: Nejsem moc náročná a stačí mi málo, ale letní romantika je posezení na chaloupce a pití dobrého vína. Nebo jen tak procházet se po pláži a pak zůstat do rána schoulená u někoho v náručí. Myslím, že bych takhle byla nejšťastnější a nejspokojenější! Hlavně bez práce a bez starostí!


    Bývalí partneři Borhyová s Hrdličkou
    Autor: Jan Tůma, archiv Blesku

    MICHAL: Nejlepší lovestory proběhla na jednom středomořském pobřeží. A mělo to vše, co k tomu patří. Procházky ruku v ruce po městě, drinky na pláži, koupání v moři, relax. Nechyběly ani romantické večeře za poslechu živé hudby. Takový zamilovaný letní kýč se vším všudy. A těším se na další.

    Kamila Nývltová (27) a Michal Hrdlička (27) jako Angelika a král
    Autor: J. Tůma, H. Pokorná

    Fotogalerie
    55 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

vosavopruz: Na Marylin Monroe rozhodně nemá,ale když se netlemí tak je to hezká ženská.

(07. 08. 2016 13:23)

macek220364: k čemu to je...??

(07. 08. 2016 04:23)

fotrpjotr: Běžte už někam s tou obludou Borhy,nic neumí,než lítat za chlapama a tlemit se.

(07. 08. 2016 00:50)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy