Czadernová překonala první trimestr těhotenství, a protože se vše vyvíjí dobře, uvolila se být ohledně svého soukromí trošičku sdílnější. „Jmenuje se Michal a pracuje jako podnikatel v oblasti marketingu. Jsme spolu dva roky,“ svěřila se moderátorka. Doposud přitom používala zásadně jen frázi: „Jsem moc šťastná...“

Partneři si nedávno pořídili přírůstek v podobě štěňátka dobrmana, které spolu venčí ruku v ruce a s úsměvem na rtech. „Jsem velká milovnice zvířat. Je to jen pár dnů, co jsme si domů přivezli štěně. Mám z toho velkou radost,“ svěřila před časem Renáta.

Moderátorka i nadále hlásí zprávy a TV Nova prý informovala, že Czadernová hodlá stejně jako Lucie Borhyová (38) pracovat, dokud to bude možné. Vedení televize s ní počítá i nadále.

Pohodový rozvod

Dřív než televizní zprávařkou byla Renáta II. vicemiss České republiky 2006 (za Taťánou Kuchařovou a Kateřinou Pospíšilovou). Už v pětadvaceti se doma v Ostravě-Zábřehu vdala, po pětileté známosti řekla ano kameramanovi Davidu Ochmanovi. Jejich manželství ovšem vydrželo jen tři roky, od května 2014 jsou rozvedeni.

S Davidem se ale nerozešli ve zlém a zůstali přáteli. „Ne snad že bychom si denně volali, to už asi nikdy nebude. Ale když spolu něco řešíme, tak se bavíme i o normálních osobních věcech – řekneme si, kdo z nás byl doma u rodičů, jak trávil víkend a tak podobně,“ popsala tehdy moderátorka.

Fotogalerie
8 fotografií