„Bylo to ohromný, byla to samozřejmě velikánská radost a zároveň i pocit, že to měl vyhrát někdo jiný, protože byl také skvělý. Ale také jsem byla smutná z toho, že to končí, protože jsme měli skvělou partu,“ řekla dojatá Holišová po finále.

Herečka za sebou nechala svou slavnější kolegyni Ivanu Chýlkovou, která skončila druhá, a zpěváka Davida Krause, který si odnesl pomyslný bronz.

Sympatická Hanka si vítězství určitě zaslouží. Kvůli soutěži totiž pěkně dřela a odnesla si i pár šrámů. „Učila jsem se texty každou volnou chvíli a taky si po nocích zkoušela choreografie,“ prozradila deníku AHA! jak to u ní doma posledních deset týdnů chodilo. Oporou jí bezpochyby byl její partner, tanečník Tomáš Smička (28), o něm ale krásná herečka zarytě mlčí.

Zato o svém početném příbuzenstvu, které jí oddaně fandilo, se před časem rozpovídala v jednom z rozhovorů. „Jsme poměrně rozvětvená rodina. Rodiče se rozvedli, když jsem byla malá. Poté si máma vzala kolegu, herce a zpěváka Jiřího Horkého, který je otcem mé sestry Michaely. Mám ještě staršího bratra Evžena z tatínkova předchozího manželství a tři nevlastní sourozence ze strany nevlastního táty,“ svěřila se.

Hanka má ale také obrovskou podporu mezi fanoušky, kteří by ji chtěli na obrazovce i divadelních prknech vídat častěji. „Sakra, proč se o tuhle talentovanou ženskou nervou režiséři? Proč v každém filmu nebo muzikálu koukáme na pořád stejný a mnohdy netalentovaný osoby? Nechápu!“ napsala jedna z jejích fanynek po jejím vystoupení na Facebook pořadu a další se k ní přidávali. Vzhledem k Hančině talentu se nemusíme bát, že filmaři tohle přání určitě vyslyší.

 

Fotogalerie
21 fotografií