Veronika Kopřivová a Růžičkova stávající přítelkyně Marie jsou bezesporu krásné ženy s perfektními postavami. A obě také dokázaly tyto dary přírody zpeněžit. Jak se teď ukázalo, Vladimírova Marie a Jaromírova Veronika pracovaly ve stejném striptýzovém baru v německém Lipsku. Obří podnik se jmenuje Angels SexWorld. 

Marie nicméně podle fotografií pracovala v tomto podniku o něco dříve než Veronika. Podle snímků totiž klub, kam chodí zejména pracanti z průmyslové části města, prošel před pár lety rekonstrukcí. 

Marie a Veronika tancovaly ve stejném podniku.
Autor: Foto od čtenáře

Dnes výrazně červená obří budova se nachází uprostřed průmyslové zóny a sám podnik podle všeho vyrostl právě v prostorách jedné ze zaniklých továrniček. Angels SexWorld se nachází na okraji Lipska, tedy relativně blízko do Česka. Snad právě proto práce v něm láká krásky z Čech. Ostatně, Růžičkova Marie je z Chomutova, Jágrova Veronika z Teplic, obě to tedy mají do Lipska poměrně blízko. 

Fotogalerie: 30 fotek Jágrovy přítelkyně Veroniky…
30 fotografií

Z fotografií Veroniky a Marie je zřejmé, že minimálně bar, na jehož pultu obě tančily, zůstal stejný. Trochu se změnila pódia, na kterých se tančí, a majitelé čas od času tématicky mění výzdobu stěn. Přesto není pochyb o tom, že se obě krásky během své kariéry tanečnic svůdně svíjely u stejné tyče, byť je jich v podniku více a dívky se u nich střídají. 

Marie a Veronika tancovaly ve stejném podniku.
Autor: Foto od čtenáře

Jaromír Jágr a Vladimír Růžička, kteří na ledě válčili bok po boku, si tedy našli dívky se zkušenostmi ze stejného erotického podniku. Svět je zkrátka malý a o náhody není nouze…

Marie a Veronika tancovaly ve stejném podniku.
Autor: Foto od čtenáře

VŠE O JAROMÍRU JÁGROVI NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

VŠE O VERONICE KOPŘIVOVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

VŠE O VLADIMÍRU RŮŽIČKOVI NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie
50 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Jágr hájí přítelkyni, která tancovala u tyče: Já to dělám taky! Podívejte! Facebook/Jaromír Jágr