Dlouho nebylo jasné, co se stalo. Když jeho život vyhasínal, běžely právě v televizi „jeho“ reklamy během přestávek hokejového mistrovství světa. Známí a přátelé jen spekulovali o tom, že za vším mohly být deprese, kterými prý Vladimír Černohorský trpěl. „Vím jen, že zemřel v Praze. A že to bylo v pátek třináctého,“ uvedl pro deník Aha! kamarád Černohorského, který si přál zůstat v anonymitě, jelikož ho smrt přítele velmi zdrtila. Pohřeb pak prý proběhl ve vší tichosti před necelým týdnem, přesněji ve čtvrtek.

 „On trpěl nějakým únavovým syndromem, na to měl i omezenou pracovní schopnost. A ta nemoc ho prý zachvátila takovým způsobem, že ho to dostalo do depresí a výsledek byl to, co se stalo. Myslím, že na tom něco bude, že příčinou byly deprese,“ citoval deník Aha! zdroj z Votic. Jak se zdá, nakonec svůj boj s nemocí majitel specifického knírku a hára nezvládl. Jak se podařilo Blesku zjistit během středečního dopoledne, Vladimír Černohorský spáchal v osudný pátek třináctého sebevraždu. A to přímo na jedné z pražských ulic.

Toho dne jsme řešili událost, kdy byla v brzkých ranních hodinách na chodníku nalezena osoba bez známek života. Na místě se zjistilo, že příčinou úmrtí bylo střelné poranění hlavy. Cizí zavinění nebylo prokázáno,“ řekl Blesku policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Jak se zdá, Král zřejmě svůj odchod ze světa neplánoval, šlo asi o náhlé rozhodnutí. Nic totiž sebevraždě předem nenasvědčovalo. „Pár dní před jeho smrtí jsem s ním mluvil a vypadal úplně normálně. Vůbec mě nenapadlo, že ho vidím naposledy,“ kroutil nechápavě hlavou hercův přítel, který se zřejmě se ztrátou nevyrovnal.

Smrt Vladimíra Krále Černohorského zaskočila i jeho parťáky před kamerou. „Je mi to obrovsky líto a celé rodině vyjadřuji upřímnou soustrast. Respektuji soukromí rodiny a k dané záležitosti už se nebudu více vyjadřovat,“ nechala se slyšet herečka Jitka Čvančarová.

Byl to úžasný člověk, tohle jsem nečekal. Je to zvláštní. Jsem z toho přešlý a je mi to moc líto, protože ještě nedávno točil reklamu s Jitkou Čvančarovou,“ rozpovídal se fotbalista Tomáš Řepka.

VŠE O PIVNÍM KRÁLI VLADIMÍROVI ČERNOHORSKÉM A JEHO SMRTI NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie
15 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Král je mrtev! Zemřel kudrnáč z reklamy na pivo! youtube.com