„Autodrom!“ Tak Patrik komentoval tragédii, kterou se svými kamarády způsobil. Se smíchem, s cigaretou v puse, opřený o svodidla pár metrů od auta převráceného na střechu...

Děsivě vypadající bouračka, která se stala v roce 2009, se naštěstí obešla bez vážných zranění. Což ovšem Patrikovo chování dodnes neomlouvá! Dělat si z celé situace šoufky bylo naprosto nemístné.

„Já jsem byl ten, kvůli kterému se tohle stalo. Jeli jsme na představení a předjížděli auto. Kamarádka, která řídila, si nevšimla, že v tu chvíli nás začalo předjíždět tohle auto, a natlačila ho do svodidel! Já jsem už jenom viděl, jak za námi letí auto!“ zavzpomínal herec v televizní Show Jana Krause.

Ani po letech neprojevil kapku soucitu s postiženými. „Řídila taková mladá slečna a měla střep v ruce. A ten kluk, co seděl vedle ní, říkal – no, převrátil jsem se na střechu potřetí a poprvý jsem byl připoutaný. A je to lepší teda!“ líčil Děrgel se smíchem po letech autonehodu.

Ze záběrů, které na místě pořídili jeho kamarádi, je přitom vidět, že řidička ze zdemolovaného auta byla ještě pár desítek minut poté otřesená a v šoku. Dokonce ji museli podpírat...

Fotogalerie
9 fotografií