Studium herectví na konzervatoři záhy opustila kvůli možnosti pózovat fotografům jako modelka v Miláně. „Pořád nemůžu uvěřit, že mi to máma dovolila. Já a ostatní holky jsme po večerech chodily na ty nejhustší večírky ve městě, na nádraží jsme si kupovaly trávu od arabských dealerů. Byla jsem malá holka. Neměla jsem ponětí, co dělám.“

Právě někdy v té době, kdy jí bylo patnáct let, ji objevili tvůrci filmu Pějme píseň dohola, kteří ji obsadili do role intelektuálky-outsiderky na pionýrském táboře, a současně také Filip Renč, se kterým kromě Requiem pro panenku prožila i první vážný vztah. „Pracovně už jsme každý jinde, že,“ konstatuje. „Já si neumím představit sebe ve Filipově filmu a možná, že ani on si mě tam nepředstavuje.“

Jejich vztah pár let trval, pak režiséra vystřídal vlasatý muzikant Roman Holý. I s ním strávila pár divokých let. Ale po mužích, kteří byli osobnosti a shodou okolností o deset let starší než ona, se zamilovala do neznámého divadelního režiséra přivydělávajícího si v baru v Divadle Na zábradlí Zdeňka Janáčka, který je paradoxně o dva roky mladší než ona.

A musela to být láska jako trám, protože Geislerová s ním otěhotněla, porodila syna Bruna Fidelia (2004) a o rok později se za něj provdala. V roce 2007 se jim narodila dcera Stella Ginger. I když je herečka o dost slavnější a úspěšnější než její manžel, nikdy to veřejně nedala znát.

Milenec a levoboček

Zlom v jejich vztahu nastal před čtyřmi lety, kdy potkala miliardáře Martina Shenara. Vypadalo to, že s jejím manželstvím je amen. A právě v té době potřetí otěhotněla. Ale to by nebyla nezkrotná Aňa. I s břichem se vrátila k manželovi a porodila syna Maxe. Kdo je jeho otcem, ví jen ona, ale zřejmě Shenar, protože se všichni tři často stýkají. Zámožný podnikatel jí prý platí nákladnou rekonstrukci vily v Dobřichovicích, kterou si před lety pořídila s manželem Janáčkem. 

Život ve třech jí zřejmě vyhovuje...

VŠE O ANĚ GEISLEROVÉ SE DOZVÍTE ZDE.

Fotogalerie
28 fotografií