V půlce února daviscupový hrdina potvrdil množící se spekulace, že to dva a půl roku po rozvodu dali se svou exmanželkou zase dohromady. „Jsme s Nicole opět pár, takže až nás potkáte, tak se nedivte,“ napsal Štěpánek na svém Facebooku.

Jenže neuplynuly ani dva měsíce a je po všem! Tentokrát se ozvala Nicole. „O svém soukromí mluvím jen výjimečně, ale ráda bych vyjasnila jednu věc... Nejsem ve vztahu a nechodím se svým bývalým manželem,“ sdělila na Instagramu.

S Radkem se brali v červenci 2010 v katedrále svatého Víta na Pražském hradě. Rozváděli se poměrně bouřlivě o tři roky později, v době, kdy už »Štěpec« randil s Petrou Kvitovou.

Nyní se zdá, že se oba rozcházejí v dobrém, což Nicole podpořila dalšími slovy. „Přeji mu (Radkovi) do budoucna jen to nejlepší, ale naše životní cesty nejsou vzájemně propojeny.

Zároveň bývalá sedmá hráčka světa přidala fotku, jak se zdviženou rukou a s prsty do Véčka hledí do dáli. „Jsem single, šťastná a těším se, co mi osud dále nachystá. Mějte všichni hezký víkend.

Že nejde o opožděný aprílový žertík, potvrdil Blesku Štěpánkův zástupce Karel Tejkal. „Ano, je to pravda. Dál není co rozebírat, Nicole to hezky vystihla.

Fotogalerie
13 fotografií