Ve čtvrtek v poledne se Emma Smetana objevila za zprávařským pultíkem a uvedla Polední televizní noviny, jako by se nechumelilo. Pozorné oko diváka však mohlo odhalit, že jakákoliv jiskra byla fuč. Že by už věděla, že je její zprávařská kariéra u konce?

Ať tak či tak, odpoledne vyšlo na povrch, že s kráskou Nova rozvázala spolupráci. Společnost CET 21 přistoupila k některým organizačním změnám, které zahrnují i zpravodajství. Byl zúžen počet moderátorů, což vedlo k rozvázání pracovního poměru s moderátorkou Emmou Smetana. Moderování poledních a odpoledních Televizních novin nadále zajistí stávající moderátoři TV Nova,“ potvrdila informaci Blesk.cz PR manažerka Alžběta Címová.

Smetana se stala součástí zpravodajského týmu Novy v roce 2012 a byla jak reportérkou, tak i moderátorkou Poledních zpráv. Divákům se ale pod kůži nezapsala. Reakce na sociálních sítích mluví za vše. "Sebejistá, sebestředná, chladná – měla by mluvit na pohřbech," zněl jeden z komentářů. A veřejnost blondýnku opravdu nešetřila.

Cože?! Krásnou Emmu už na obrazovce neuvidíme :-O

Zveřejnil(a) Blesk.cz dne 24. březen 2016

Emma Smetana je velmi aktivní. Má pod palcem mnoho projektů, kterým se chce věnovat. A s tím se, bohužel, neslučovalo povolání televizní moderátorky. Emma, která rozjíždí hudební kariéru, zkrátka musela od něčeho upustit. A zřejmě si místo kariéry v televizi vybrala hudbu.

Fotogalerie
13 fotografií