„Na Franka Sinatru jr. vzpomínám v dobrém a rád. Na to, že měl tak slavného tátu, byl velmi skromný člověk. Společně jsme se v roce 1967 v Las Vegas střídali na jednom pódiu – hodinu hrál on, hodinu já.

V přestávkách jsme pak měli příležitost si povídat a lépe se poznat. Zajímal se o mou muziku, o písně, které zpívám,“ zavzpomínal pro Blesk Karel Gott, kterého skon o čtyři roky mladšího kolegy mrzí.

Naposledy Franka Sinatru jr. viděl před 21 lety. „Bylo to v roce 1994 v Hamburku, kde dirigoval koncert svého táty, Sinatry staršího,“ dodal Gott, který v těchto dnech očekává závěrečné výsledky své onkologické léčby.

Na setkání Karla Gotta s Frankem Sinatrou jr. zavzpomínal večer na Facebooku i někdejší dlouholetý spolupracovník Karla Gotta Jan Adam. „Karel mu tenkrát věnoval své aktuální supraphonské album Hlas můj nech tu znít a on ho na naoplátku seznámil se svým slavným otcem.

Karel byl tenkrát úplně vedle z toho, že najednou stojí tváří tvář samotnému Frankovi Sinatrovi. Podali si ruce a prohodili pár slov. Frank Sinatra Jr. se tenkrát – a ne zrovna úspěšně - pokoušel o pěveckou kariéru, což je dodnes jasným důkazem faktu, že i když je jeden z rodičů výjimečný zpěvák, o jeho ratolesti to platit nemusí.

Přesto se však Sinatrův syn ve světě pop music neztratil,“ napsal Adam. Sinatra Jr. se stal otcovým hudebním režisérem a na dlouhá léta dirigentem jeho doprovodného orchestru.

Fotogalerie
11 fotografií