To, že modelka Petra Faltýnová vyměnila známého českého moderátora Leoše Mareše za obstarožního boháče z Ameriky Davida, není už dávno žádné tajemství. Ani to, že si lítá trasu Česko–Florida jako na běžícím páse. Tentokrát byla modelína i se zámožným partnerem spatřena na letišti před jejich odletem za oceán.

Zatímco modelka svižně vyskočila z auta jako mladá nespoutaná gazela, David se podle magazínu Exkluziv ne a ne dostat ze zadní sedačky. Že by se ozval věk, opotřebované klouby nebo snad namožené svalstvo z divokých radovánek? Kdo ví. Hlavní ale je, že se David nakonec ven z vozu vysoukal a přistoupil k mnohem zajímavější činnosti. 

Jen co se otevřel kufr automobilu, začal společně se svou snoubenkou přepočítávat obrovské množství peněz. Vysokými bankovkami měl páreček doslova napěchovaný zadek auta. A nešlo o žádné stovky. Pohled do kufru uvedl do úžasu také řidiče, který vzápětí málem omdlel, když dostal od Davida zaplaceno hromadou peněz, kterými se před chvílí prohraboval. 

Petře Faltýnové zatím kolem auta pobíhal spokojený pejsek a sama modelka se smála na všechny strany. Vypadala dost spokojeně. A ještě aby ne. V Americe prý David vlastní sídlo za 15 milionů korun. Modelka se zřejmě těšila do pořádného luxusu. 

Fotogalerie
15 fotografií