Vánoce trávili jako fungující rodina. Jako by Leoš už několik let co pár měsíců nestřídal partnerky a manželství s Monikou jim klapalo jako na drátkách. Po vysílání v rádiu Leoš přišel domů, pak měli v plánu tradiční rodinnou procházku, po setmění klasickou večeři s bramborovým salátem a řízkem a pak rozbalování dárečků. Sváteční pohoda trvala jen krátce. 28. prosince totiž zemřel Marešovi otec. 

Video
Video se připravuje ...

Monika Marešová o vánočních plánech s manželem Leošem! MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP, JAROSLAV BOUDA

Leoš Mareš byl smrtí táty tak otřesen, že se smutnou událost snažil co nejvíce utajit. Zprávu o jeho úmrtí napsal na svém Instagramu až v sobotu 2. ledna poté, co proběhlo poslední rozloučení. „Toto pondělí 28. prosince v 11:41 dopoledne zemřel po dlouhé těžké nemoci. Byl jsem u něj, seděl u jeho postele a držel ho za ruku,“ napsal k fotce svého táty Ivo Mareše, který zemřel ve věku 65 let. „Děkuji vám všem, kdo jste dnes přišli vyprovodit mého tatínka na jeho poslední cestu,“ uvedl Mareš.

Dál se moderátor obklopil jednak hradbou mlčení, ale také svými nejbližšími, kteří mu nyní jsou oporou. A mezi ně patří také stále ještě právoplatná manželka Monika, přestože nyní Mareš chodí s módní redaktorkou Monikou Koblížkovou.

Je to právě Monika a oba synové, Matěj a Jakub, kteří s ním smutek prožívají. „Snažila jsem se stát Leošovi po boku. A smrt tchána nás paradoxně jako rodinu stmelila,“ řekla Monika Marešová Blesk.cz.

Velmi otevřeně také promluvila o tom, jak smrt dědečka oznámili dětem. „Synové se to od nás dověděli hned poté, co se tato smutná událost stala. Vzali jsme je i na pohřeb. A nechtěli jsme je rozloučení stranit, protože tak jako zrození patří k životu, tak k němu patří i smrt,“ dodala Monika.

V neděli pak Mareš vyrazil se svou přítelkyní Monikou Koblížkovou na výlet do Kutné Hory, aby si vyčistil hlavu a přišel na jiné myšlenky.  

#KutnáHora #KrásnáMona #SilnáPodpora #VelkáPokora

Fotka zveřejněná uživatelem Leoš Mareš (@leosmares),Led 3, 2016 v 6:26 PST

Není to ale jediná událost, co se přes svátky stala v okruhu Marešových blízkých. Naopak radostnou novinu oznámila všem fanouškům Marešova expřítelkyně Petra Faltýnová, která se o svátcích zasnoubila se svým americkým přítelem, milionářem Davidem. Zásnuby proběhly v Barceloně, kde čekali na příchod nového roku. 

Fotogalerie
12 fotografií