Ve čtvrtek odpoledne se konal pohřeb diskokrále Ivana Jonáka, na kterém se sešlo mnoho zvláštních lidí. Jedním ze smutečních hostů byla Natalia Krausová. Ta se velmi často objevuje ve společnosti různých celebrit. Dokonce byla přítomna i na pohřbu expremiéra České republiky Stanislava Grosse. „Chtěla bych vyjádřit nesmírnou soustrast všem dětem, protože měly těžký život. Strašně těžce to všechno nesli, jsou stateční,“ uvedla Krausová.

Natalia Krausová byla v minulosti viděna také ve společnosti rodiny Grossovy a nebo zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové. „Šárka (Grossová – pozn. red.) je moje nejlepší kamarádka, miluju ji. Prošla také strašně těžkým obdobím, i její děti. Já sama mám nádor v hlavě, takže vím, jak je to těžký. Každá smrt blízkého člověka je těžká,“ přiznala hrůzostrašnou diagnózu Krausová s tím, že Ivan Jonák se se Stanislavem Grossem neznal a jediné pojítko mezi těmito muži byla ona, protože kdysi dávno v Discolandu pracovala.

Jak Krausová řekla, s diskokrálem Jonákem ji spojovaly pracovní záležitosti a také zážitky z mládí. „Já jsem se snažila s Ivanem rozjet takový projekt ohledně neziskovosti. Pomoci lidem, aby se mohli vrátit zpět do normálního života a začali znova fungovat. A na Discoland mám krásné vzpomínky. Jako mladá holka jsem tam vedla bar a nahoře koktejl bar. Znám se i s DJem Uwou, ten byl moje první láska. Takže já nemůžu říct nic špatnýho, jen že soucítím s dětmi a je mi to upřímně líto,“ vysvětlila, proč vlastně dorazila na pohřeb.

Ivan Jonák si odseděl 18 let ve vězení za plánování vraždy manželky. Tu zastřelil neznámý vrah 7. dubna 1994 před jejím stánkem se zeleninou. Jonák se den nato stal terčem dvou údajných atentátů, které přežil. Jeho vůz explodoval a následně Jonákovi někdo prostřelil tvář.

Fotogalerie
59 fotografií