Když se Jonák před dvěma roky vrátil po osmnácti letech z valdického vězení, tak neměl peněz nazbyt, aby si pořídil nové oblečení. A vzhledem k tomu, že se jeho váha pohybovala stejně jako před nástupem a moli neúřadovali, tak sáhl do skříně, a co tam našel, to na sebe navlékl. Snad i proto, aby mu to připomínalo staré časy plné luxusu, moci a blahobytu.

A tak se na večírcích objevoval stejně oblečený jako v 90. letech. Bílé obleky, kožená vesta s aplikací... Ivana spíš zajímaly ženy, víno a jídlo. Módní trendy, které se dost  změnily, šly kolem něj.

Ivan Jonák zemřel ve středu 24. února. Pravděpodobnou příčinou jeho úmrtí bylo celkové selhání organismu v důsledku silné cukrovky, se kterou léta bojoval.

VŠE O ŽIVOTĚ A SMRTI IVANA JONÁKA ČTĚTE >>> ZDE!!!

Video
Video se připravuje ...

JONÁKOVA PRVNÍ NOC NA SVOBODĚ David Turek

Fotogalerie
5 fotografií

Pravděpodobným důvodem Jonákova úmrtí bylo selhání organismu v důsledku silné cukrovky, se kterou posledních několik let bojoval. Umřel ještě předtím, než si stihl splnit svůj velký sen o znovuotevření svého milovaného Discolandu Sylvie.

Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/376836/diskokrale-ivana-jonaka-pohrbi-ve-ctvrtek-proc-neni-rozlouceni-v-discolandu.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy