Eva Decastelo ví, jak se prsa správně nosí, a neváhá je ukázat. Jelikož si nedávno osvojila sociální síť Instagram a zjistila, jak je tato aplikace super, řekla si, že své fotky trochu opepří. A tak vznikla podprsenková výzva.

„Dlouho mi trvalo, než jsem tuhle sociální síť objevila. A když jsem si projížděla příspěvky na ní, připadaly mi všechny fotky jako přes kopírák. Proto jsem chtěla vymyslet něco, co tady ještě nikdo neudělal. Řešily jsme to s kamarádkou. Ona přišla na ponožkovou výzvu, já na podprsenkovou. S tím, že mi slíbila, že kdybych chtěla, mohu si jejími ponožkami prsa vycpávat. Zatím to ale nepotřebuju,“ uvedla Super.cz Eva.

Video
Video se připravuje ...

Decastelo s obřím dekoltem! Když se svléknu, je to už trapné! Hanka Zejdová,Jan Jedlička,Petr Soukup

Moderátorka je majitelkou luxusního přírodního poprsí, na které, jak sama říká, působí gravitace, když sundá podprsenku. Podprsenkovou výzvou se nechce chlubit svými prsy. Naopak. „Snažím se zvednout sebevědomí ženským, které mají vlastní prsa a nemají peníze na to, aby investovaly do silikonů. Všechna ňadra mohou vypadat skvěle s dobrou podprsenkou. Podprda zkrátka všechno zachrání,“ dodala.

Fotogalerie
9 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Dětem blokujeme internet kvůli mé pornominulosti! Blesk TV