Oblíbená zpěvačka Hanka Zagorová ví, jak si pořádně užít. S manželem Štefanem Margitou odletěla do Dubaje do hotelu, kde se kolem ní pohybuje zejména královská společnost! Dobře, nejde o královnu Alžbětu nebo někoho takového, ale korunu nosí taky.

„Tak si představte! Vždycky jsem si myslela, že pávi jsou smutní a truchliví ptáci. Vždyť jsem taky napsala i text – Černý páv. A ten teda veselý není. A když jsem byla malá holka, tak ve vedlejší vesnici, Ludgeřovicích, bydleli pávi u kostela na hřbitově a vydávali takový divný křik, až jsem se bála,“ začala svůj příspěvek na sociální síti zpěvačka.

„My jsme právě konečně na dovolené a chodí nám tady pávi kolem francouzského okna, nakukují dovnitř a doufají, že dostanou něco na zub. A jsou nádherní a veselí, jeden je dokonce bílý, asi albín. A večer se svolávají, sedí chvíli na střeše a pak letí na nejbližší strom, kde spí. Na stromě! Já ani nevěděla, že umí lítat,“ svěřila se překvapená Zagorová s tím, že se v přítomností královských ptáků oddává i práci.

Zpěvačka má za sebou velmi aktivní rok, který se koncerty jenom hemžil, a tak se není čemu divit, že odjela relaxovat. Nicméně i na dovolené se připravuje na to, aby mohla opět těšit své fanoušky.

Fotogalerie
9 fotografií