A byla to právě SuperStar, která tehdy neznámého syna herce Radka Brzobohatého a neznámou rádiovou moderátorku proslavila. Laďka tehdy šla na casting a úspěšně se probojovala do finálového výběru, kde společně s Ondřejem vytvořili dvojici.

První ročník zažíval nevídaný úspěch a fanoušci propadali davovému šílenství. Jak moderátoři, tak soutěžící nebo porota byli neustále v popředí zájmu médií a fanoušků.

Druhá řada na sebe nenechala dlouho čekat, ale Brzobohatý odmítl s Něrgešovou opět vytvořit dvojici. "Brala jsem to jako osobní ránu. Nebrala jsem to jako podraz nebo křivdu. Musím říct, že od té doby jsem nepotkala nikoho, s kým bych si v moderování tak rozuměla. Mě to mrzelo a dodneška mrzí. Ale pro něj to bylo správné rozhodnutí," řekla při desetiletém výročí SuperStar Aha! Laďka. Tehdy ji v páru doplnil kolega z rádia Petr Holík.

Jejich cesty se rozdělily a každý se našel ve svém oboru. Laďka moderuje, hraje v seriálech a zanedlouho se podruhé stane maminkou. Ondřej se realizoval coby muzikant, zahrál si v seriálech a je šťastný po boku Miss World Taťány Kuchařové.

Fotogalerie
8 fotografií