V březnu to bude rok, co se herec Čestmír Řanda vrátil z vězení za neplacení alimentů. Od té doby stihl potkat moderátorku Tinu Pletánkovou, zamilovat se a vybudovat vztah. A jak sám přiznává, na sbalení křehké krásky použil osvědčený trik. „Já okamžitě chválím, otvírám dveře a podobně. Kamarádi se mě ptali, jak je to možné, že mám takové štěstí? Tina je nádherná a já jsem takový divný,“ uvedl herec v rozhovoru pro Aha! pro ženy.

„Lépe jsme se poznali na charitativní akci. Tam jsem se na něj poprvé začala dívat jako na člověka, který sice chodí s velmi drsnou maskou, ale pod ní je ukryto dobré srdce. Ať si o tom myslí kdo chce, co chce,“ dodala Pletánková.

Podle všeho to tedy dvojici dobře klape. Na nějaké významné posuny ve vztahu však nemyslí. „Svatba? V žádném případě. Nevdala jsem se do této doby, takže se těžko budu vdávat na stará kolena. Svatba fakt ne, my si spíš říkali, kde se rozsypeme, až umřeme,“ odmítla rezolutně Pletánková. „A právě proto jsme si tak porozuměli, protože ten náš černý humor je podobný,“ dodal Řanda.

Mohlo by se tedy zdát, že oba fungují spíš na bázi volného vztahu. Ale ani tak na sebe nežárlí. „Nedává mi žádný důvod, proč taky,“ odmítl herec. „Nežárlíme na sebe, protože oba víme jednu věc: víme, jak se sluší chovat,“ vysvětlila Pletánková. „Ona ale je žárlivá,“ dodal Řanda. „Ale to jenom proto, abych tě potěšila,“ uzavřela sympatická blondýnka s úsměvem.

CELÝ ROZHOVOR ČTĚTE V AKTUÁLNÍM VYDÁNÍ ČASOPISU AHA PRO ŽENY!

Fotogalerie
6 fotografií