Zamilované hrdličky Tinu Pletánkovou a Čestmíra Řandu ml. deník Aha! přistihl v centru Prahy. „Vztahem se dá nazvat jakákoliv jeho forma. Více se k tomu nechci vyjadřovat,“ řekla blondýnka. Lidé v jejich okolí už ale tak tajemní nebyli. „Chodí spolu asi měsíc a dokonale si po všech stránkách rozumí,“ prozradil.

Pletánková vztah s Řandou sice nechce přiznat, ale fakt, že se znají, nepopírá. „Seznámili jsme se na křtu knížky našeho společného kamaráda spisovatele Honzy Bauera před pár měsíci a musím říct, že Čestmír je ohromná studnice informací a je s ním velká zábava,“ svěřila se.

Jako člověk jí sedl natolik, že ani v nejmenším neřeší jeho kriminální minulost. „Je radost s ním hovořit o čemkoliv a na mnoho věcí máme společné názory. Tak, jak jsem ho osobně poznala, můžu říct, že je to fér člověk, ať už se o něm říká cokoliv. Koneckonců nikdy jsem na zvěsti a pověsti nebrala zřetel, ať už se týkaly kohokoliv. Názor si dělám sama,“ dodala Tina, která moderuje pořad na nové televizi Mňam.

Samotný lovec krásných žen Čestmír vztah s Pletánkovou také nepřiznal. „Je to nejkrásnější rosnička všech dob,“ rozplýval se nicméně herec nad Tinou.

Fotogalerie
9 fotografií