Tereza se Čestmírovi líbila už delší dobu, zaujala ho mj. na vystoupení skupiny ABBA Stars, v níž zpívá. „Našel jsem si ji pak na Facebooku a začali jsme si psát. Nejdřív pracovně, pak i soukromě. A když jsme se sešli, bylo jasné, že k sobě patříme,“ rozplýval se zamilovaný Řanda.

„Tereza mi řekla, že po tom všem, co jsem prožil, si zasloužím zázemí a ona mi ho chce poskytnout. Dokonce si myslím, že mimo rodičů mne nikdy nikdo takhle nemiloval,“ pokračoval. Řanda má za seboumanželství s herečkou Reginou Řandovou (43). Ta ho žalovala za to, že na jejich syna neplatil výživné. Odseděl si téměř půl roku ve vězení. Slouková je svobodná a bezdětná.

„I kdybych si měl všemi trápeními projít znovu, ale věděl bych, že na konci bude Tereza, udělám to,“ uzavřel Řanda. Partneři oficializovali svůj vztah teprve v neděli, když si oba na sociální síť doplnili status, že jsou zadaní. „Kamarádi to ale samozřejmě věděli už předtím. A dokonce se všichni shodli na tom, že se k sobě skvěle hodíme,“ uzavřel Řanda.

Fotogalerie
4 fotografie