„Do kočárků ještě nenahlížím, ale dítě bych chtěl,“ svěřil se Hůlka, který má v českém showbyznysu pověst Casanovy, kterému odolá jen málokterá z dam. On sám se prý ale považuje spíše za samotáře. „Nevadí mi být sám. Ale je rozdíl, jestli je člověk sám, protože sám být chce, nebo je sám, protože ho někdo opustil,“ vylíčil deníku Aha! zpěvák.

Doposud si partnerky vybíral obvykle z řad kolegyní, což sám Dan vysvětluje svým časovým vytížením. „Ono by to ani jinak nešlo. Kdybych měl úřednici, která ráno odejde a večer, kdy já odcházím do divadla, přijde, míjeli bychom se,“ vysvětloval Hůlka, kterému podlehla již řada známých žen.

1986 – Olga Šípková (46)

Jeho první velkou láskou byla prý právě mistryně světa ve sportovním aerobiku, se kterou chodil na gymnázium. Bylo jim teprve 18 let, přesto se jednalo o Hůlkův nejdelší vztah ze všech – rozešli se až po třech letech vztahu.

1999 – Pavlína Wolfová (44)

S moderátorkou a novinářkou šlo spíše o kratší zato však velice intenzivní románek. Hůlka se později vyjádřil, že tato známost byla dost dramatická.

2002 – Libuška Vojtková (35)

Tanečnice a podnikatelka Libuška se jediná může pyšnit tím, že Hůlku dostala až před oltář. Po několikaměsíčním vztahu se vzali v kostele, ovšem za necelý rok přišel rozvod. I přes to zůstali dobrými přáteli.

2006 – Tereza Duchková (37)

Na tom, že zpěvačka a dabérka se sexy hlasem už před časem utekla do zahraničí, se podepsala i její láska k Hůlkovi. Poznali se v divadle a Tereza Danovi doslova propadla. Po pár měsících se ale rozešli a Duchková smutek zaháněla v Belgii, kde si našla novou známost.

2007 – Vendula Pizingerová Svobodová (43)

Uběhlo tehdy deset měsíců od smrti jejího muže Karla Svobody (†68) a vdova hledala někoho, kdo by jí pomohl vrátit se do života. S Danem se prezidentka nadace Kapka Naděje sešla o Dušičkách v Jevanech, kde oba bydleli. Poseděli v hospodě a zpěvák si ji pak odnesl v náručí do auta a odvezl si ji k sobě do vily. Tam strávili společnou noc.

2009 – Šárka Vaňková (28)

I přes značný věkový rozdíl to chvíli vypadalo, že Hůlka konečně zakotvil u kolegyně a finalistky první Superstar Šárky Vaňkové. Hráli spolu v divadle a dokonce na čas společně žili v pražském bytě. Po rozchodu to ještě za měsíc znovu zkusili dát do kupy, ale stejně jim láska nevydržela.

Zatímco o zmíněných vztazích nikdy tajnosti nedělal, jiné lásky nikdy nepřiznal. Mezi jeho utajené milenky patřila například česká slavice Lucie Bílá (49), se kterou se poznali při účinkování v muzikálu Dracula. Stejně tak nepřímo zapírá i moderátorku Adélu Gondíkovou (42). S ní mělo jít o velkou lásku ještě za studií.

Do třetice všeho dobrého pak Hůlka nepotvrdil ani pletky s Monikou Absolonovou (39). „S Monikou jsme jen dobří přátelé,“ uvedl zpěvák. Ovšem proslýchá se, že v době, kdy ani jeden z nich neměl stálého partnera, přerostl jejich vztah v „přátelství s výhodami“.

 

Fotogalerie
10 fotografií