Zkoušky před finálovým večerem jsou jeden velký, ale organizovaný zmatek. Režisér Jeffo Minárik má osobitý přístup, a tak nemá problém zvukařovi, který zrovna není na svém místě, říct, že jestli se okamžitě nedostaví na své místo, zlomí mu ruku. Naštěstí to zvukař stihl. Ale technik, jenž se stará o LED obrazovky, takové štěstí neměl. Ne, že by se na něm podepsal režisér, ale zřejmě vyčerpání a nervozita ho dostaly do nemocnice.

Není jediný technik na obří obrazovky, a tak diváci nepřijdou o taneční vystoupení Filipa Jankoviče a jeho dvou tanečníků z Londýna inspirované Beyoncé.

Páreček vystupující na kolečkových bruslích Anette a Yanick asi nečekal, že své akrobaticky náročné vystoupení bude muset na zkoušce dát dvakrát. Ke konci prvního měl Yanick co dělat, aby svou partnerku udržel. Druhé už bylo ne na krev, ale o život subtilní blondýnky Anette. Několikrát to vypadalo, že svou partnerku drží silou vůle.

Slovenská Susan Boyle Jana Šifrová si pro finále vybrala Ave Maria. Hlas má neskutečný, světelnou show taky, ale bohužel po celou dobu nehnutě stojí, takže se mnozí domnívají, že její hlas jde z reproduktorů.

Lehký průskok zadkem připomíná vystoupení oživlých soch Big Names. Do své show zakomponovali i porotce...

Fotogalerie
12 fotografií