Původně se dnešního rockového koncertu v pražském klubu mělo zúčastnit celkem šest kapel, včetně tří zahraničních. Nakonec však nevystoupí ani jedna.

Náš screamer má bohužel něco na průduškách, i hlasivky nejsou 100%. Měli jsme v plánu odehrát koncert i bez ostatních kapel, ale za tohoto stavu to nepůjde. Doufáme, že bude v pořádku i do příštího koncertu,“ omluvila se kapela Behind The Mirror, jejímž členem je Artur Štaidl.

Nemocný však není Artur, ale jeho kolega Jakub, který v kapele platí za „screamera“. Artur zpívá čisté vokály, kromě toho hraje na kytaru a ovládá i growl či pigsqeel.

Dvě zahraniční kapely Slaughter to Prevail a Shredhead odvolali samotní pořadatelé. Těsně před koncertem se začalo poukazovat na spojení zpěváka ze skupiny Slautgher to Prevail s neonacismem. Na základě toho pořadatel všechny zahraniční skupiny ihned vyškrtl ze seznamu vystupujících.

V neposlední řadě se z koncertu omluvila také česká kapela Noostrak, která jako důvod uvedla osobní záležitosti. Tenhle pečlivě naplánovaný „dýchánek“ se zkrátka vůbec nepovedl.

Fotogalerie
10 fotografií