Karle, před 4 roky jsem prodělal tutéž nemoc; 3 operace, chemoterapie a ozařování. Chce to hlavně se tomu neodevzdat. Stojí za to, bojovat i sám se sebou, zvládnout to. Když to nevzdáte, všechno ostatní Vám pomůže. Držím palce!!! (Honza z Rožnova)

Milý Karle, vše bude dobré, uvidíte. Hodně záleží na psychice, musíte zabojovat a sám věřit, že vše zlé odejde. Vím, o čem mluvím. Moji maminku i tatínka tyto nemoci také postihly. Máte proč bojovat! Máte prima ženu, dvě krásné malé holky. Moc držím palce! Těším se a brzy na viděnou! (Pavla z Prahy)

Vážený Karle, před 3 lety mi diagnostikovali rakovinu plic. Šance na přežití téměř žádné. Karle, já nejsem duch. Já ji i k údivu lékařů porazila. Po chemoterapii si hlavně hlídejte játra. Já ty jejich prášky všechny vyházela, stejně je většina jen proti bolestem a depresím. Neztrácejte víru a především humor. Síly máte dost. Tohle musíte opravdu zvládnout sám. Hodně štěstí. (Ema Bally)

Pane Gott, nepodléhat a držet se. Manžela tato nemoc postihla vloni. Jen se bohužel nedočkal tak rychlé léčby jako Vy (první chemoterapie až za 3 měsíce od prokázání lymfomu), tak se mu k tomu přidala trombóza v noze a embolie plic, kdy byl v ohrožení života. Naštěstí přežil a (klepu) vše zatím vypadá nadějně. Po třetí chemoterapii začnou padat vlasy, ale to je maličkost, ty dorostou. Hlavně když vše zabere, jak má. Zdraví Ivanka.

Pane Karle, přeji Vám, brzké uzdravení a hodně síly do boje s tou potvorou. Dá se nad ní vyhrát. Moje dcera s ní bojovala, když jí bylo 28 let. My všichni jsme bojovali s ní. Teď je doma zdravá s manželem a s dětmi. Vy se také uzdravíte a budete nám dál přinášet krásu a štěstí. Bydlím v zahraničí a Vaše nádherné písničky mi částečně nahrazují můj domov. Ještě jednou Vám i Vaší celé rodině hodně zdraví přeje Jitka Matani, Izrael.

Vážený Karle! Vše nejlepší k svátku. Hlavně zdraví a brzké zotavení. Nedejte té potvoře rakovině šanci a věřte, že se uzdravíte. Vím, o čem píši. Můj muž je po třech operacích /rakovina tlustého střeva a metastáze na játrech/. Chemoterapii absolvoval 15krát. Dnes vypadá vše nadějně. Hlavní, co nám úžasný pan doktor řekl, nehubnout, aby se tělo neoslabovalo ještě více. Stačí, že je oslabená imunita. Vyhnout se co nejvíce velkému shluku lidí, aby nechytil žádnou virózu. Držím všechny palce a věřím, že se uzdravíte. (Malajka)

Před 2 roky jsem si vyslechla podobnou zprávu – rak. nádor. Sice ne stejné formy, ale vím, jak to zamává se životem. Co přeji majiteli nádherného hlasu, který mne provází od prvého dne, kdy jsem ho zaslechla? Moc síly k boji, nevzdávat se i v nejslabších chvílích, ale i štěstí. Držím pěsti ke štěstí k uzdravení. Irena, 64 let.

V roce 2011 také na podzim mi diagnostikovali HL. Byl jsem léčen v FN Hradec Králové primářem Davidem Beladou, zapojil jsem se do výzkumu léčení GA101+Bendamustine 90mg/m2, po třech letech v perfektní kondici a je mi 66 let. Po dobu léčení nikdo nic z okolí nepoznal. Poslední dávka mi sice vyvolala nevolnost, ale jinak nic. Mistře, přeji Vám pevnou vůli a hlavně hodně štěstí, které včetně Bartošky potřebujeme. (vbarcal@email.cz)

Vážený Mistře! Byť nemám přímé zkušenosti s typem onemocnění, jímž trpíte, mám svoji vlastní bolístku, kterou jsem překonala. Při mém zdravém životním stylu jsem nepředpokládala, že se mi může něco vážného přihodit, a BUM! Ve 47 letech mozková příhoda, ochrnutí a pochyby lékařů o zlepšení stavu mě ničily dva roky. Chodím, ruka je z 90 % funkční, pracuji… Takže hodně sil do těžkého boje, léčbu řeší lékaři, ale s léčbou duše se musíte porvat sám. Vážím si vás nejen jako umělce, ale i jako člověka. Zdraví vás obdivovatelka z Moravy. (Alexandra Havrlantová)

Milý Karle, aby mohlo být líp, musí být hůř. Hlavně nepropadat panice. Pozitivní myšlení uzdravilo mého kamaráda,  který bojoval 4 roky s ještě horší diagnózou. Víra uzdravuje, vím to. Myslíme na Vás neustále. Posíláme pozitivní energii a očekáváme dobré zprávy. Hodně pozdravů z brněnské advokátní kanceláře. Máme vás moc rádi. (Vladimíra Odehnalová)

Pane Gott, přeji hodně, ale opravdu hodně zdraví. Myslete na rodinu, především na děti. Buďte dobré mysli a bude všechno dobré. Pane Gott, moje maminka měla tři rakoviny. Neměla dělohu, neměla prso a vzali jí kus paže u ramene a dožila se 89 let a zemřela na infarkt. Pane Gott, myslím na Vás každý den.  Věřím, že vše dobře dopadne. Odpočívejte a ze všeho se radujte. (Marta Stanislavová, Trutnov)

Mistře, také jsem prodělala rakovinu a zatím snad i zvítězila. Vím, jak je to těžké, jak je špatně po chemoterapiích atd. Rok akutní nemoci nestál za nic. Ale nepřestávala jsem věřit, že zase bude líp, a vy určitě tomu věříte také. Přeju Vám hodně, hodně síly a výdrže a uvidíte, že zvítězíte. Bez Vás už by to nebylo ono. Máme Vás všichni moc a moc rádi a držíme Vám palce. (Marta)

Vážený pane Gott… Velice Vám držím palce a pevně věřím, že se uzdravíte, už kvůli Vašim dcerkám a Ivance. Já mám také lymfomy na lymfatickém systému. Včera mi vyndali uzlinku, ležím na ORL v Plzni. Zítra jdu domů a za 10 dní budou výsledky a pak se určí léčba. Je mi 41 a doteď jsem se cítila dobře, také mám malé děti a kvůli nim je třeba bojovat. Pevně věřím, že se oba dva z toho dostaneme. S úctou Pavla (Pavla)

Video
Video se připravuje ...

Rakovinou oslabený Karel Gott: Promluvil z nemocnice k fanouškům! Oficiální facebooková stránka Karla Gotta

Fotogalerie
13 fotografií