Hlavní postava celého klipu, zpěvačka Eva Kleinová, přiznala, že byli s Lumírem Olšovským před natáčením dost nervózní: „To jsme byly oba dva vyklepaní. Ale dali jsme to. Na tom videu to není vidět, že se oba dva klepeme.“

Zároveň se ale zpěvačka na scénu se sexy kolegou dost těšila. „Musím říct, že jsem se hrozně těšila na moment, kdy jsem šla do toho hotelového pokoje. Lumír mě tam přivítal a já jsem si říkala: ‚tak dámy, já tu mám teď toho nejhezčího chlapa, jednoho z nejhezčích chlapů v Čechách, a jsem na něm přilepená.‘ V průběhu, kdy jsme zkoušeli Sněhovou královnu, jsme seděly v řadě – já, Mahulena, Linda Finková, všechny moje kolegyně, Míša. A říkaly jsme si: ,sakra to je taková škoda, že ten chlap je zadaný.‘ Já mám takový pocit, že bychom se o něj i porvaly. A já jsem byla ta, která si to užila! A večer jsem jen holkám posílala fotky. To bylo výborné!“ svěřila se Eva.

A co na to všechno říkal partner oblíbeného herce? „On to ještě neví. Neptal jsem se ho na to. Jen jsem mu tak lehce naznačil, že tam bude lehce milostná scéna s úplně jiným člověkem, a sice se ženou. Myslím, že je zvyklý z mé praxe na ledasco. Snáší všechno statečně. Podporuje mě ve všem,“ uvedl Olšovský.

Fotogalerie
7 fotografií