Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Náboženský fanatik na Slovensku: Gayové jsou špína, vyžeňte je!

Náboženský fanatik na Slovensku: Gayové jsou špína, vyžeňte je!
Náboženský fanatik na Slovensku: Gayové jsou špína, vyžeňte je!  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: rvs - 
27. ledna 2015
23:08

Tak tohle pořádně přehnal! Na to, jaké je právě století, asi zapomněl řeckokatolický kněz z východního Slovenska. Práva homosexuálů neváhal přirovnat k moru a chtěl by je vyhnat ze země. Západní svět je podle kázání kontroverzního kněze zvrhlý a odsouzený k záhubě.

Děti jsou zboží

„Děti jsou tam na západě zboží, skutečná biologická máma je v Evropě nic, práva tam mají gayové, homosexuálové i pedofilové, ale nikoliv otec a matka,“ řekl duchovní. Odmítá nejen adopce dětí osobami stejného pohlaví, ale »špína«, jako jsou podle něj homosexuálové, by prý měla být vystěhována mimo Slovensko.

Rozhlas ho odmítl

Tolerance k homosexuálům je podle něj zhouba a cesta do pekel. „Již stovky slovanských rodin křičí, na Západě nám ukradli děti, podívejte se na naše neštěstí a poučte se. Probuďte se, zastavte mor třetího tisíciletí,“ prohlásil muž, jehož kázání v minulých dnech odmítl odvysílat slovenský rozhlas. K řeckokatolické církvi se na Slovensku hlásí čtyři procenta lidí.

Marie Stejskalova ( 9. května 2021 02:20 )

Homosex.znásilnují nezletilé chlapce a uči je stejným zvrhlostem.Zvracené chovani je naucené a je zcela vyvraceno,že by to bylo vrozené,ackoli se tím tito ohánejí.Ano vadi mi,ze se tim najednou zaplavuje a to zcela veřejne svet.Jen predstava co chlapi si provadeji ,nebo zeny,je hnus a s clovekem homo sapiens,neboli premýslivým to nemá co delat.Zatímco u zvírat běžné.Práve clovek se odlišuje myšlenim a svědomim.Zdá se ,ze tito úchylní ,vra­zi,zlo­deji,­podvod­níci a pod.svědomí nemají,protože ho v sobě ubili,aby sebe presvědcili,ze je úplně jedno,co dělají,protože se nemusí nikomu zpovidat.Opravdu???
.

Marie Stejskalova ( 9. května 2021 02:09 )

Ten farar je asi bilý holub v cirkvi a mel by ji opustit,protoze cirkev homosex a pedofil.a jine zvracenosti schvaluje,ackoli to pismo nazyvá zvracenostmi a vsichni,kdo to provádí a schvalují skutecne zahynou.A kazdý normalni ,premyslivý clověk má názor totožný,co ten farář,ať věřící,či nevěřicí.Co teda farář řekl je mu ctí a odvahou a ve spinavé cirkvi nemá co delat.Ostatni by se meli zamyslet o co, tu vlastně jde a jak zavazné abnormálnosti začinají prevládat ve světě,ktery jde nejen morálně zcela ke dnu.Jen slepí a hluší to nevidí....

emotvor2015 ( 12. března 2015 23:30 )

Ah co vam Homosexualove udělali . Je to jejich život a jejich věc co dělají a nikdo jim do toho nema co mluvit A ta špina křestanska ma co mluvit tam Faraří znasilnujou děti ale otom se mlči. A otom co kdysy provaděly ve jmenu víry a Ježíše Krysta ale otom se taky mlčí ah ...

sandokan500 ( 28. ledna 2015 13:09 )

Vsechny bukvice nahazet do macochy.Je to proti prirode.Je to drasticky,ale to se neda nic jineho delat.

jity ( 28. ledna 2015 10:23 )

Kněz ještě zapomněl na své kolegy pedofily.

Zobrazit celou diskusi