Rakovinu už nemohli déle tajit. Karla Gotta převezli z IKEM na hematologii na Karlovo náměstí. Klinika, na níž se Gott léčí, je podle svých webových stránek orientována na hematologickou problematiku a zejména na hematoonkologii. Je jedním ze sedmi center intenzivní hematologické péče v České republice. „Je vedoucím pracovištěm zejména pro diagnostiku a léčbu lymfomů, chronické lymfatické leukemie, mnohočetného myelomu, myelodysplastického syndromu, zní charakteristika pracoviště.

Karel navíc svým fanouškům už dál nechtěl tajit svůj zdravotní stav. „Milí Karlovi příznivci, manžel si přeje, abyste věděli o jeho aktuálním zdravotním stavu,“ tak začala své prohlášení Ivana Gottová, manželka Karla Gotta, na sociální síti. 

Video
Video se připravuje ...

Gott bojuje s rakovinou a Zeman viděl červené trenýrky Blesk TV

Sama Ivana chtěla svého manžela před zájmem okolí chránit, Karel ale věděl, že nevědomost je horší a akorát rozdmýchává spekulace.  „Celá rodina věříme, že i díky vaší podpoře bude mít Karel sílu se uzdravit. Moc vás zdraví a statečně bojuje, protože vás nechce zklamat. Zvládly to jiné rodiny, zvládneme to společně také. Ivana s celou rodinou,“ dodala.

Gott byl v IKEM hospitalizovaný minulou neděli poté, co mu delší dobu nebylo dobře. Po vyloučení kardiálních příčin musel zpěvák v úterý podstoupit operaci břicha. Právě při ní mu lékaři diagnostikovali zhoubný nádor mízních uzlin – takzvaný Non-Hodgkinův lymfom.

 

Fotogalerie
23 fotografií