Místo toho, aby se zamyslel sám nad sebou a po rozchodu se snažil dát svůj život trochu dohromady, vymetá hospody a bary. Moderátor Michal Hrdlička rozhodně nevypadá, že by ho rozpad vztahu s kolegyní Lucií Borhyovou nějak vážněji trápil. Naopak, prostě s kámoši řádí jako „zamlada“. Jeho hlavními spolupařiči jsou kolega sporťák Petr Suchoň a také miliardářský synek Jakub Malina. „Každou noc to spolu rozjíždějí ve velkém stylu a utrácejí za alkohol a zábavu,“ řekl Blesku člověk, který má k povedenému trojlístku blízko.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Takhle chladně dopadlo první setkání Borhyové a Hrdličky po rozchodu! Blesk

A do sosáčku si Hrdlička dával i o víkendu, kdy ho fotografové Blesku nachytali v jesenické hospodě U klokana. Tam mu v konzumaci alkoholických nápojů sekundoval tradičně jeho parťák a moravský bohatýr Petr Suchoň a také podnikatel Karel Kuba, který se rozešel s moderátorskou hvězdičkou Evou Perkausovou.

No a protože Suchoně poslala také jeho milá k šípku, měli si opuštění pánové o čem povídat. A nedá se předpokládat, že by své expartnerky chválili, že? „Vím o tom, že tam chodí popíjet,“ potvrdila Blesku Perkausová. Ostatně, ví to celá Jesenice a široké okolí. Pánové se totiž podle svědků, kteří to svěřili webu Expres.cz, chovají v hospodě tak, že by si jeden myslel, že jim nepatří jen tento podnik, ale přinejmenším půlka republiky.

O víkendu trojice zkrátka mocně U klokana popíjela, došlo i na zpěv (lépe řečeno pokus o něj) a podivné halekání. Pak se pánové rozešli. Zatímco Kuba se Suchoněm zmizeli kamsi do noci, aby „dotankovali“ hladinku nebo hledali i trochu jinou zábavu, Hrdlička se nechal odvézt domů, respektive k rodičům, kde teď ve svém dětském pokojíčku přebývá.

Touto nedělní akcí si zřejmě moderátor chtěl trochu ulevit. V pondělí večer se totiž Lucie Borhyová a Michal Hrdlička setkali před kamerou poprvé od rozchodu při moderování zpráv. A rozhodně to nebylo nic příjemného. Lucie byla před natáčením nesvá. „Lucie byla velmi nervózní. Je to ale ostřílená profesionálka, a proto nechtěla dát divákům najevo, jak napjaté vztahy panují mezi ní a nyní už bývalým partnerem,“ svěřil Blesku zdroj z Barrandova.

Lucie ani Michal na sobě nedali nic znát. První porozchodové setkání moderátorů ale nezvládl Rey Koranteng. Ten totiž Michalovi ve studiu věnoval významný a výmluvný pohled, kterým, kdyby mohl, ho probodne jako kordem...

Fotogalerie
8 fotografií