Zatímco matka dvou dětí brečí doma do polštářů, sporťák to rozjíždí jako dřív na divokých mejdanech se svými kumpány. „Vůbec nevypadal, že by byl smutný, právě naopak. Byl v ráži a měl pocit, že musí vypít všechen alkohol světa,“ zavolala do redakce Blesku jedna z návštěvnic nočního klubu u Staroměstského náměstí.

„Kdyby šel jen na panáka, aby zapil žal, tak by kolem sebe neměl harém holek, které tu sedí každý večer, aby ulovily někoho slavného. Kolem Michala se točilo hned několik dívek a on si jejich společnost náramně užíval,“ dodala čtenářka.

 

Nebyl sám! Na zběsilé noční jízdě nemohl chybět Michalův parťák Petr Suchoň (31). „Já se k tomu nechci vyjadřovat a ani nic komentovat,“ odpověděl zjevně zaskočený Suchoň na náš dotaz. Mimochodem i ten je – po Hrdličkovi a Čermákovi jako třetí novácký sporťák v řadě – čerstvě single. Přítelkyni taky došla trpělivost s jeho pařbami a poslala ho k šípku!

 

Hrdličkova první větší obhajoba: Rozchodů bylo víc! Do vztahu jsem se nutil...

Až dosud řekli na téma „rozchod roku“ každý jen pár slov. S nervy jako první nevydržel Hrdlička a přes sociální síť začal svůj odchod od Borhyové obhajovat. To nejzásadnější z jeho prohlášení citujeme: „Nebudu kydat hnůj a prát špinavé prádlo. Za mě snad jen toto: Rozchod s Lucií není bleskem z čistého nebe, stejně jako náš vztah neprošel krizí až teď. Opakovaně jsem se do něj vracel, ale činit tak vlastně jen a pouze kvůli naší malé princezně prostě nemělo cenu, a tak jsem z vlastní vůle zvolil definitivu. Přestali jsme si rozumět a zjistili, že naše povahy dohromady nepůjdou...“

Fotogalerie
4 fotografie