Monika Absolonová a její přítel Tomáš Horna se na malého Tadeáška už velmi těší. „Už máme i oblečky, ale to jsem dřív nedělala, jsem pověrčivá a nechtěla jsem, kdyby se mělo cokoli stát. Teď už snad nic nehrozí,“ svěřila se zpěvačka. Pro jistotu byl ale v pohotovosti její porodník, který koncert sledoval z hlediště bedlivým lékařským okem.

„On za týden odlétá do Kanady a bude tam čtrnáct dní. Můj termín je dvacátého listopadu a on se vrací sedmnáctého října. Budu se modlit, aby byl zpátky včas. Teoreticky by to mělo vyjít, ale prakticky se může stát cokoli,“ zasmála se Monika.

Naštěstí má Absolonová plnou podporu hlavně ve svém příteli Tomášovi, takže se nemusí ničeho bát. „Partnery mých dětí mám vždycky ráda, pokud oni mají rádi mé děti. Snažím se do toho nijak nezasahovat. Monika si Tomáše vybrala jako otce svého prvního dítěte a myslím, že si vybrala dobře,“ uvedla maminka Absolonové na adresu Tomáše Horny s tím, že se na malého moc těší. „Budu se snažit, abych byla dobrá babička.“

Zpěvaččin porod se velmi rychle blíží. I přesto se ale cítí skvěle. Naopak ji vytáčí přílišná péče okolí. „Bylo období, kdy se o mě strašně báli a kdy mi ta hysterie trochu lezla na nervy. Myslím si, že co se má stát, to se stane. Jestli to má být v pořádku, tak to v pořádku bude. Takhle jsem k tomu přistupovala. Jsem šťastná, že Tadeáš v břiše se rozhodl se mnou zůstat. Já mu za to slibuju, že ho nikdy neopustím,“ dodala Absolonová.

Fotogalerie
12 fotografií