Když Josef Rychtář vzpomíná na život s Ivetou Bartošovou, vypráví o dnech plných štěstí a lásky. „Byla to ta nejúžasnější žena, žádnou takovou už nikdy nepotkám,“ nechal se několikrát slyšet Rychtář.

Jiný názor na to má Rychtářova exmanželka Darina Nová, která po 16 měsících od tragické sebevraždy zpěvačky přichází s šokujícím svědectvím. „Rozhodně tam nebylo všechno v pořádku. Bylo to tak měsíc před Ivetinou smrtí, kdy mi začal zvonit telefon a na displeji se mi objevilo její číslo,“ vypráví Darina deníku Aha!.

Byla prý tehdy překvapená a nechápala, proč jí volá žena, která jí ukradla muže. „Zvedla jsem to a Iveta mě začala prosit o pomoc, jenže než jsem se jí stačila zeptat, co se děje, vyrušil ji můj exmanžel,“ vypráví Darina deníku Aha!. Podle ní byla zpěvačka pod vlivem alkoholu a prášků.

Jakmile se však v blízkosti objevil Rychtář. Iveta přestala mluvit, ale telefon nepoložila. Darina si tedy mohla vyslechnout divokou manželskou hádku.

„Vyslechla jsem si, jak tam na sebe sprostě křičí a nadávají si. Nebylo to nic hezkého. Evidentně i Pepa byl pod vlivem alkoholu,“ dodává.

Když se hovor ukončil, Darina už nad ním nepřemýšlela. Myslela si, že se jedná jen o obyčejnou hádku, a tak to nechala být. Avšak měsíc na to Bartošová ukončila svůj život pod koly vlaku. Proč jí tehdy volala a prosila ji o pomoc, se už Darina nikdy nedoví.

Fotogalerie
16 fotografií