Podle informací Blesku o tom režisér Dušan Klein (76) vážně přemýšlí. „Nechte se překvapit, jaké nové tváře se ve filmu objeví, nic prozrazovat dopředu nebudu,“ komentoval to tajnůstkářsky Klein, který nové pokračování nazval Jak básníci čekají na zázrak.

Danu nejvíc proslavila role Dory, nevlastní, zlé a namyšlené Popelčiny sestry z nejpopulárnější pohádky všech dob Tři oříšky pro Popelku. Před pěti lety přitom prohlásila, že do herecké kariéry definitivně »zabodává vidle« a stěhuje se do Mladé Boleslavi!

„Praha už mě tak neuvěřitelně sra*a, že jsem si řekla: Buď chceš žít, anebo půjdeš pod kytky! A já pod kytičky ještě nechci,“ objasňovala tenkrát Blesku. Mimo Prahu je prý spokojená a na všechny pracovní nabídky odpovídá: „Ne!“

Teď by přece jen mohla zažít velký návrat před kameru!

Otázkou je, jestli ji režisér Klein dokáže ke své verzi personálního řešení přemluvit. Dana Hlaváčová na telefony zatím nereaguje. I kdyby ale roli vzala, druhou otázkou je, zdali bude mít tak vtipné hlášky, jako měla její sestra Jana. A zdali je bude umět i tak vtipně podat.

Fotogalerie
13 fotografií