Jedni tvrdí, že už Vlaďka má poměr s mladším hokejistou Michalem Gulašim, druzí, že už nemohla vystát jeho dluhy a deprese z nicnedělání, třetí, že to je jen nafouknutá bublina, aby bulvár nezlenivěl, čtvrtí, že se Tomáš vrátil ke své exmanželce, protože jediná vydržela jeho blikance a dokázala se mu postavit čelem... Prostě důvodů, proč spolu už nechtějí být, je hodně. Ale vzhledem k tomu, že ani jeden doposud neřekl, co se děje, tak se spekuluje.

Jedno je jisté, manželskou krizi už měli před rokem touhle dobou. Jako důvod Erbová udávala, že si najednou nemohli na sebe zvyknout. Tomáš přestal hrát fotbal, a tudíž hodně času trávil doma. A na to ani jeden nebyli zvyklí. Dvě horké hlavy, 24 hodin a pod jednou střechou, to předčí i film Válka Roseových.

Aby nedošlo na nejhorší, tak Řepka začal trávit čím dál víc času na rybách. Vlaďka si myslela, že během čekání na to, až mu zabere, vymyslí něco, čím by se do budoucna živil. Protože, jak se říká – bez práce nejsou koláče, a i když má fotbalista něco našpórováno, tak s jejich životem na vysoké noze úspory mizí jak pára nad hrncem.

A to není nic pro modelku, která byla od svého muže zvyklá na hýčkání a luxus z Pařížské. A co si budeme povídat, chlap, který ztratí finanční kouzlo a slávu, není nic pro zlatokopky. V posteli to taky asi už nebylo tak žhavé jako na začátku... A nejednou Vlaďce do cesty vstoupil urostlý, velmi pohledný a o pět let mladší hokejista Michal Gulaši. Fešák, který má slušně rozjetou kariéru, pár drobáků na kontě a svobodný. To by zamávalo s každou zoufalou manželkou.

Teď už zbývá jen čekat, zda se jedná o prázdninový románek, nebo se začnou pálit mosty. A v tom je silikonová modelka mistryně světa. Možná by se Tomáš měl podívat na epizodu seriálu Vraždy v kruhu, kde Vlaďka v podstatě nehrála...

Fotogalerie
9 fotografií