Sympatický student sociální pedagogiky Jan Vurm jako první získal ocenění Sympaťák roku. A s tím se mu otevřely nové možnosti, které má v plánu využít. „Je to úžasné, nikdy jsem nic takového nezažil a užívám si to. Těším se, že se díky tomu dostanu ven a získám nové zkušenosti,“ svěřil se nadšeně.

Jak reagovala jeho rodina a kamarádi? „Moc lidí to ještě neví, ale rodiče mi už gratulovali a kamarádi taky. Mamka ale samozřejmě nezapomněla zmínit, že mám první dodělat školu,“ řekl s úsměvem Sympaťák roku.

„Ostatní kluci mi gratulovali taky, necítil jsem zášť. Něčí gratulace možná byly upřímnější míň, některé víc, ale jsme tady dobrá parta a všichni máme stejnou šanci na hlavní výhru,“ dodal.

Šéf soutěže Muž roku David Novotný uvedl, co nového Sympaťáka čeká. „Vůbec poprvé bude český zástupce na soutěži Mister Continents na Filipínách. Tam Honza odjede na tři týdny,“ vysvětlil. „Bude se muset předvést v národním kroji,“ dodal.

Mladého Sympaťáka zvolila 39členná porota, složená ze zástupců médií, sponzorů a slavných osobností, např. Daniely Šinkorové, Jana Přeučila, Kateřiny Kornové, letošních vítězek Miss a dalších.

Fotogalerie
8 fotografií