Sotva Petr Suchoň usedl za moderátorský pult hlavního zpravodajství, diváci pozorovali, jak se pomalu zakulacuje. Až do nedávna to Petr neřešil. Zlom přišel ve chvíli, kdy se ručička na váze přehoupla daleko za stovku.

Loni na podzim jsem se zranil, měl jsem velké problémy s achilovkou, tak bohužel pohybu ubylo a nezdravé stravovací návyky zůstaly. Dostal jsem se na váhu 110 kg, což už bylo moc,“ svěřil se Blesk.cz moderátor. 

Bouchl do stolu a rozhodl se s kily zatočit i proto, že si kostymérky začaly lehce stěžovat, že větší obleky už nemají. „Cvičil jsem, ale samozřejmě bylo nutné udělat i něco se stravovacími návyky. Jeden z receptů, který mi pomohl dostat se zpátky do formy, je cukeťák na plech, je to vyloženě dietní recept. Ten původní, který nám poslala do televize divačka, byl se slaninou, já jsem to nahradil krůtí šunkou, všem doporučuju,“ dodal Suchoň.

Nakonec mu váha klesla až o 18 kilogramů. „Teď jsem na těch devadesát dva, devadesát tři kilo. To je moje normální váha,“ přiznal.

Recept našel v novém vydání kuchařky Levně a chutně vaříme s Novou, kam hvězdy televize přispěly svými recepty. I dietář Suchoň má ale občas mlsný jazýček. To je jednoduché, dám si pivo,“ svěřil se moderátor se svou hříšnou pochutinou. Tak snad mu po tom pivu nenaroste opět pupek.

Fotogalerie
6 fotografií